Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam,
Czy mogę prosić o odzyskanie ukrytych zakupów w moich zakupach. Zakup kocyka ukryty w moich zakupach.
Dziękuję
@ewa_galeza Transakcja powinna być już ponownie dostępna w Twoic zakładkach.
Witam. Prosiłbym o przywrócenie ukrytych zakupów. Sprzedawca informuje mnie o tym, że zakup nie został anulowany, i omylkowo przeniosłem go do zakładki ukryte. Pozdrawiam, szczęśliwego nowego roku
@Client:86916520 Przywróciłam ostatni ukryty zakup do Twojej zakładki.
Dzień dobry, moge prosic o przywrócenie zakupów z 28.12.2022 11:56
Pozdrawiam
Witam,chciałabym odzyskać ukryty zakup kto pomoże
ja nie , ale może @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@zbyszko2011 zakupy z grudnia są ponownie widoczne w zakładce. Jeśli potrzebujesz wcześniejszych, poproszę o informację, które mam przywrócić 🙂
Uprzejmie proszę o przeniesienie moich ukrytych zakupów do "Moje zakupy". Dziękuję@ko_alka
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@tommylee1 Są przywrócone.
Dziękuję.
@lukaszek6450 będzie ciężko, ale spróbujemy poprosić o pomoc @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@lukaszek6450 Przywróciłam oferty do Twoich zakładek.
Trzeba wywołać nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ i poczekać ,reszta w ich rękach.
@Jankes251 Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie. Mam nadzieję, że chodziło o tę transakcję.
Dzień dobry. Potrzebuję przywrócić na listę ukryty zakup z grudnia. Zakup dityczył długopisu 3D, który uległ uszkodzeniu. Nie paniętam daty zakupu, ani numeru aukcji. Dziękuję i Pozdrawiam.