Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:112237137 Prześlij proszę potwierdzenie obu wpłat przez ten formularz. Sprawdzimy co się stało.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
wysłane natychmiast wraz ze wszystkimi informacjami, aby nie pytały ponownie. czekam
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam ponownie.
Przykro mi, ale czekam 4 dni na rozwiązanie problemu, ale go nie ma.
wysłałem wczoraj o 14:00 dowód, że potwierdziłem moje konto bankowe (Bank Millennium, przez aplikację telefoniczną).
Stan konta sprawdzam co godzinę, czekając na rozwiązanie problemu.
czy problem zostanie rozwiązany?
prosze o rozwiazanie sytuacji
@Client:112237137 bardzo mi przykro, że musisz czekać na rozwiązanie problemu. Twoja wiadomość do nas dotarła, dlatego proszę Cię o jeszcze odrobinę cierpliwości oraz oczekiwanie na odpowiedź od doradcy.
@Tosieczkin20 Przywróciłam tę transakcję do Twojej zakładki.
Prosiłbym o POMOC potrzebuje przywrócić ukryte zakupy ponieważ chcę zmienić opinie Allegrowicza.
@Client:111729426 Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zakupy z marca. Mam nadzieję, że chodziło, o którąś z tych transakcji.
28 czerwca zamówilem produkty(2 razy od innych sprzedających) ale ukryłem zakup chcę odzyska„ć w gląd tego zakupu)
Dzień dobry Paniom. 🙂
@kazwas432 proszę bardzo, przywróciłam Twoje zakupy.
Witam ! Proszę o przywrócenie mylnie ukrytych zakupów z 28.06.2023 r po 21.00 Pomyłkowo ukryłam . @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@hojco gotowe! 🙂
Proszę o przywrócenie zakupów od brykiet321
@kinia02_08 dzięki za doprecyzowanie. 😉 Gotowe!
mam pytanie ukryłem moje zakupy i nie mogę nich przywrocić jak to zrobić
@Quient_ ja mogę to dla Ciebie zrobić. Napisz proszę, by masz na myśli jakieś konkretne zamówienie czy zakres czasu?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam bardzo proszę o przywrócenie zakupu słuchawki bezprzewodowe i basen z czerwca dziękuje bardzo
@iskierka2727 proszę, zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Mega wdzięczna dziękuję 💗