Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Lukrecja1505 proszę bardzo, przywróciłam Twoje zakupy. 🙂
Mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów?
Poproszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@Client:46808272 Są przywrócone 🙂
Dałam negatywny komentarz chciałabym go usunąć. A usunełam Sprzedawcę z Moich Zakupów....Jak odzyskać usunięty zakup ????
@halina58z Cześć. 🙂 Nie wiem, o który zakup dokładnie chodzi, dlatego przywróciłam dla Ciebie wszystkie zakupy z czerwca. Jeśli to nie o te chodzi, to daj proszę informację, który zakup odkryć. 🙂
Już sobie poradziłam miałam w wiadomościach sprzedawcę i tam zakupy. A to co kupiłam i tak nie ma . Dziękuje i pozdrawiam
Dzień dobry,
bardzo proszę o przywrócenie moich zakupów z czerwca 2023. Pozdrawiam
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
proszę o przywrócenie wszystkich ukrutych zakupów priest11 ,dziękuję
@priest11 gotowe, przywróciłam Twoje zakupy do zakładki.
@Lucyfer425 bardzo proszę, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie historii zakupów z ostatnich 30 dni na allegro i allegro lokalnie
@pszemek8 przywróciłam Twoje ukryte zamówienia z Allegro, natomiast na Allegro Lokalnie nie ma możliwości ukrycia zakupów, więc wszystkie zamówienia znajdziesz w tej zakładce.
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów
@glesz1 bardzo proszę, przywróciłam Twoje usunięte zamówienia do zakładki.
Dzień dobry,
bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów. Użytkownik: Sztrucelka
Witam . Czy można przywrócić zakupy które zostały ukryte?
@jarekpiatek394 pewnie że można, trzeba ładnie poprosić nasz moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wysłać kwiatki i czekoladki do biura itp.