Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Napisz chociaż o które zakupy chodzi albo jakiś zakres czasowy transakcji. Moderacji będzie łatwiej 🙂
Dzień dobry Paniom.
@fafik86_861 powiedz, co to za zakup lub, z jakiego jest okresu? 🙂
Witam. Jak przywrócić ukryty zakup w celu zwrotu?
@Client:29332761 Przywróciłam ostatni ukryty zakup do Twojej zakładki.
Witam ukryłam dwa zakupy na Allegro ponieważ miały to być prezenty a osoba obdarowana ma wgląd w allegro i nie chciałam żeby widziała co zostało zakupione. Jak teraz przywrócić dane zakupy??? Chce dokonać zwrotu jednego Z nich.
@Agacinka11 Czy sprawa jest nadal aktualna? Sprawdziłam Twoje konto i nie ma już na liście Twoich zakupów ukrytych pozycji.
Witam mam dokładnie ten sam problem mogę prosić o przywrócenie licytacji
@tereskakalejta, w czym mogę Ci pomóc? 🙂
Witam, Bardzo proszę o pomoc przez pomylke ukryłam aukcje Chciałabym ja odzyskac chodzi o pistolet do kleju bosh . Może Pani mi ją przywrocic? Dziekuje
Witam, przez przypadek ukryłem zakup bluzy bez kaptura 4F XL z sklepu zielony sklep.pl. Bardzo proszę o przywrócenie zakupu. Z góry dziękuję i pozdrawiam
@michal740923 Bardzo proszę, przywrócone 🙂
Wiele miałam pozycji wylicytowanych, chciałam wybrać kilka, wybrałam za dużo, utworzyła się lista do zapłacenia - gdzie nie można było już edytować, dlatego ukryłam zakup; myślałam że powrócę do pierwotnej, poszczególnej listy wylicytowanych przedmiotów (nie łączonej listy od tego samego sprzedawcy).
Proszę o przywrócenie ukrytych wylicytowanych przedmiotów.
A nie lepiej i uczciwiej licytować tylko to co jest potrzebne i które później opłacisz ? Sprzedawca wystawiając towar płaci za wystawienie a jak tego nie opłacisz to robisz mu straty bo portal nie zwraca środków za wystawianie ,wyróżnianie czy promowanie.
Witaj Kolekcjoner608.
Ps. Tak, powinnam dobrze przemyśleć licytacje, jednak sprawdziłam później, że niektóre przedmioty (odzież) mają zanizoną rozniarówkę i pewnie będą za małe. Na aukcjach nie ma podanych wymiarów, bo ciuchy outletowe.
Sprzedający mi napisał, bym zaznaczyła później tylko te aukcje, które chcę opłacić. Znaznaczyłam za dużo, myślałam że da się to potem cofnąć... Ale nie... No i nacisnęłam "ukryj" transakcję, bo myślałam, że mi powróci z powrotem do zaznaczania listy wygranych licytacji. Ps. Sprzedający prowizje otrzymuje z powrotem, jak po 3 dniach anulowania licytacji ... Allegro przecież zwraca.
@marzennka1983 gotowe 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Dziękuję bardzo 🙂. Ps. A nie można cofnąć jeszcze do wyboru zapłaty za poszczególne pozycje?
@marzennka1983 nie 😞 Jak już są połączone to technicznie nie mamy możliwości ich rozdzielić.
@marzennka1983 no właśnie nie mamy takiej możliwości 😞
Pozostaje opłacić zamówienie, skontaktować się ze sprzedającym i poinformować go z jakich ofert rezygnujesz, on może wykonać zwrot wpłaty, a Ty nie będziesz musiała odsyłać części zamówienia do niego.