Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@masterhak2 Oczywiście, zakup przywrócony. 🙂
Poproś allegro o przywrócenie tego zakupu.
@Client:29267033 Oferta z 2021 roku jest już prawdopodobnie w archiwum. Napisz proszę przez ten formularz. Konsultanci prześlą Ci podstawowe informacje dotyczące tej transakcji.
@Falk44 Cześć, ostatni ukryty zakup został już przywrócony na Twoim koncie 🙂
Witam,
potrzebuje odnalezc ukryty zakup ze spodniami jeans jak mam to zrobic
@aladynmonika Cześć, przywróciłam dla Ciebie zakup z czerwca. Jeśli chodzi o jakiś inny, to daj proszę znać, kiedy zamawiałaś te spodnie i wtedy spróbuję odszukać zakupy ponownie. 🙂
Jak odzyskać ukryty zakup
@darekmarkow19617 Cześć. 🙂 Przywróciłam ostatnie ukryte zakupy na Twoim koncie.
Jak przywrócić ukryty zakup
@jerzy752 Cześć! Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czy mogę prosić o odkrycie ukrytego zakupu. 28 sierpnia przypadkowo kliknęłam ukryj zakup z dnia 24 sierpnia 2023
@Client:102291566 Proszę bardzo, przywróciłam wskazany zakup do zakładki. 🙂
Witam jak przywruc ukryty zakup
Zakup mogą odkryć tylko nasze moderatorki . Wystarczy je wywołać i o to poprosić a one w wolnej chwili to uczynią @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie !
@Monika8_2009 Cześć, przywróciłam dla Ciebie zakupy z ostatnich dwóch miesięcy. Jeśli szukasz innego zakupu, to podaj proszę jakieś dokładniejsze informacje (chociażby datę zakupy czy numer oferty). 🙂
Dzięki
Czy mogę prosić o przywrócenie mojego ukrytego zakupu z dnia 18.08.2023
@Client:78626868 Proszę bardzo, przywróciłam wskazany zakup. 🙂