Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry, proszę o przywrócenie mojego zakupu. Oddzielnych A t
@Client:113916307 czy możesz napisać jeszcze raz o jaki zakup chodzi? Na koncie z którego piszesz nie ma żadnego zakupu natomiast na koncie Client:113094811 ukryte są amortyzatory, czy o to chodzi?
Tak
@Client:113916307 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce. Zobaczysz go po zalogowaniu się na właściwe konto.
chciałbym odblokować ukryty zakup, dokładnie pędzli
@madmat076 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie do listy zakupów mojego ostatnio kupionego produktu który został ukryty, pozdrawiam @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam. Ja także dołączam się z prośbą z podobna sprawą.
Proszę o przywrócenie do listy zakupów: Biustonosz Curvy - opłacony dnia 5.10.2023. Odesłany i nie otrzymałam zwrotu gotówki.
Przywróciłam zakupy do Waszych zakładek.
Bardzo pięknie dziękuję 😊. Okazuje się że przesyłka zwrotna zaginęła w drodze do sprzedawcy☹️.
Chodzi mi o spodnie dresowe Puma. Zakup z tego roku.
@addud1 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Jak mogła bym odzyskać wszystkie ukryte produkty które kupiłam na allegro.
Bardzo proszę o pomoc
@Paulina8795 na twoim koncie nie ma ukrytych zakupów, natomiast zakładce Moje zakupy widać tylko zamówienia z ostatnich dwóch i pół roku. Jeśli potrzebujesz informacji o starszych zamówieniach, możesz wygenerować zestawienia dotyczące zakupów.
Tutaj instrukcja jak to zrobić.
Potrzebuje przywrócić zakup który przez pomyłkę ukryłam. Numer oferty 14552310434. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@haniuta90 zakupy są ponownie widoczne w zakładce, jednak oba zostały już anulowane.
Czy można odkryć moje ukryte zakupy
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:100664826 wszystkie czy jakieś konkretne?
Wszystkie
@Client:100664826 napisz w czym problem, to postaramy się pomóc.