Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam ,bardzo proszę o odkrycie mojego ostatniego ukrytego zakupu, "zabawki Bruder"
Dziękuje
@mar250992 bardzo proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce Moje zakupy 🙂
@mlodyrochu skoro je ukryłeś, to po to, żeby nie były widoczne w historii Twojego konta. Sam tego nie zmienisz, ale jeśli wyrazisz taką chęć tutaj, możemy przywrócić je do Twojej zakładki Moje zakupy.
Usunąłem zakup z historii, jak go przywrocic
Napisz chociaż czego dotyczył zakup, lub kiedy został dokonany. Im więcej informacji tym lepiej i łatwiej pomóc.
@jagraz206 Przywróciłam ostatni ukryty zakup do Twojej zakładki.
Witam, prosiłbym o przywrócenie do listy moich zakupów aukcji dotyczącej telefonu Smartfon Samsung Galaxy A40 4 GB / 64 GB 4G (LTE) biały o nr aukcji: 14811145543 w celu dokonania zwrotu towaru, dziękuję.
@29Jarek06 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce Moje zakupy.
w zakładce zakupy nie widzę zakupu z września 2022 roku od firmy AVANS - słuchawki bluetooth philips TAT2206WT, poproszę o "odkrycie" zakupów, celem złożenia reklamacji sprzętu
@madziawobo84 Proszę bardzo, przywróciłam wskazany zakup. 🙂
@dziula_64 Ten zakup nie jest obecnie ukryty.
Niestety jeden jest. Kupiłam dwa takie hamaki 😉 zakup z 10.05 jest ukryty. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@dziula_64 Proszę bardzo, zrobione!
Hejo,
Proszę o przywrócenie zakupu dot. aukcji https://allegro.pl/oferta/zestaw-mebli-lazienkowych-60-szafka-slupek-umywalka-komplet-mebli-60-14427... 🙂
Pozdrawiam
Hej @mdyksy95! Tej oferty nie ma na Twoim koncie, ale przywróciłam Twoje zakupy zrobione u tego sprzedającego.
Ukryłem zakup a chciałem go anulować