Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów na moim koncie
@Wiesiek_Elka bardzo proszę, przywróciłam już Twoje ukryte zamówienia.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie zakupu z 8-9 czerwca, tylko jeden zakup mam ukryty. Dziękuję! Karina
Dzień Dobry ja też poproszę o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatniego miesiąca @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Bardzo dziękuję i pozdrawiam 🙂
Dzień dobry.
W zeszłym roku zamówiłam męską torbę, a ponieważ był to prezent, najwyraźniej ukryłam ten zakup, czy można jakoś odzyskać wszystkie moje ukryte zakupy? Być może wśród nich jest jeszcze coś, co będę musiała ponownie kupić, ale o czym zapomniałam. Z góry dziękuję!
Dzień dobry @Client:102990415! Wszystkie zakupy na Twoim koncie są widoczne. Przywróciłam jeden, ale to nie była torba.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie zakupu "Piżama Damska Dwuczęściowa Mega Ciepła Gruba Kieszenie Haft Foka Szara S" do zakładki Moje zakupy. Zakup został ukryty. Zakup z dnia 21.10.24. Dziękuje i pozdrawiam.
Dzień dobry! @Jan_007 Proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie cofnąć ukrycie zakupu
15403738937 | Orising Caduta Szampon przeciw wypadaniu włosów 100ml | 2024-05-15T10:39:30Z | 2 | 52.0 | kaki8787 |
@luniek82 Ten zakup powinien być widoczny w Twojej zakładce.
Witam.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu dotyczy"myszka bezprzewodowa microsoft mouse 4000" aukcja 16545871625
@luniek82 proszę! Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Witam proszę o ujawnienie ukrytego zakupu na moim koncie. Z góry dziękuję i pozdrawiam
@antek2101 o jaki zakup chodzi? Możesz podać numer oferty, nazwę przedmiotu lub datę zakupu.
Witam, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z tego tygodnia,
@matleo proszę! Przywróciłam te zakupy do Twojej zakładki.
Super, dziękuję bardzo,
Prosze o przywrócenie ukrytych zakupów z 3 mięs 🙏