Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@zenon559 Bardzo proszę, przywrócone. 🙂
Dzień dobry czy mozna przywróci ukryte zakupy z ostatnich dwóch tygodni ? Mianowicie zegarek xonix ? Z góry dziękuję za pomoc
Tylko nasze moderatorki @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ w wolnej chwili mogą to ogarnąć ,pomożecie? 😉
Cześć @madziulka242024, już załatwione 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z listopada 2023
Cześć @Gamesix, gotowe!
Witam. Prosze o przywrócenie ukrytego zakupu, ponieważ mam problem ze sprzedającym a nie mogę nigdzie zlokalizować jego danych żeby się dogadać. Mój zakup to sexdoll ... zresztą mam tylko jeden ukryty zakup więc nie musze pisać dalej co to jest dokładnie. Zapłaciłem blikiem 1699zł ... dziękuję pozdrawiam 🙂
@cybula124 Proszę bardzo, gotowe!
Dziękuję bardzo. Jeszcze tylko poruszę temat sprzedawcy, ale to w osobnym wątku. 🙂
PROSZE O PRZYWRÓCENIE ZAKUPÓW RURA I SSAWKI DO ODKURZACZA.
DZIĘKUJĘ.
@Zamoth_ bardzo proszę, przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki.
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Czy mogę prosić o cofnięcie 2 ukrytych zakupów?
- paski wybielające
- gatta majtki wyszczuplające
dziekuje za pomoc
@Y3llow Proszę bardzo, gotowe!
Proszę o przywrócenie moich ostatnich zakupów puszek elektrycznych i spinek do kabli
@karolwalkowski19 Cześć, gotowe. 🙂
Witam. Czy mozna cofnac ukryty zakup poduszki do wanny zaglowek ?
@konto zamknięte Bardzo proszę, przywrócone 🙂
@ko_alka bardzooo ale to bardzo dziękuję. Sciskam ☺️☺️☺️☺️
czy mogę przywrócić ukryty zakup