Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@jacek1000009 przywróciłam Twój zbiorczy zakup.
Jak odblokować ukryte zakupy
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ pomożecie!
@mizi13 napisz proszę jaki zakup mam przywrócić?
Poszukuję zakupu kabiny prysznicowej w 2021 lub 2022. Nie mam tego w moich zakupach więc przypuszczam, że mógł zostać zakup ukryty.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie 2 moich dzisiejszych zakupów na listę moich zakupów. Niechcący kliknęłam w "ukryj zakupy".
@rozana1979 proszę! Są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Dziękuję
Dzień Dobry
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
🙂
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry @Client:61304644! Chodzi o jakieś konkretne zamówienia? Na pierwszy rzut oka nie widzę żadnych ukrytych zakupów na Twoim koncie.
Dobry wieczór, czy mogę przywrócić ukryte zakupy, jeśli mogę, proszę mi powiedzieć, jak to zrobić
Sam tego nie zrobisz ale wywołam dla Ciebie moderatorki @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ ,które w wolnej chwili to uczynią.
Dzień dobry @Client:70689731! Proszę, zakup jest ponownie widoczny.
tez potrzebuje zobaczyć co ukryte u mnie
@Client:57023821 proszę! Przywróciłam Twoje zakupy.
przez przypadek usunąłem mój zakup od 19.08.2024 do dzisiaj . poproszę o przywrócenie
@Client:75308962 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Prosze o przywrocenie ukrytego zakupu z dnia 28.08.24
Przywrócone 😊