Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@c-dawid doprecyzuj, o jaki zakup chodzi. Mogę go przywrócić 🙂
Można prosić o przywrócenie ukrytego zakupu, nie wiem co się z nim dzieje ? Uno no mercy. Z góry dziękuję
@mdmag Gotowe.
było to etui skórzane do samsung galaxy A05S Magnetyczne book case tokra szkło 9H za 19,05zł
@c-dawid proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
@iwona41000 doprecyzuj czy wszystkich, czy jakiegoś wybranego?
Proszę o przywrócenie zakupów z listopada 2024
@iwona41000 Gotowe 🙂
Witam,
Bardzo proszę o przywrócenie zakupu srebrnych uchwytów meblowych sprzed paru dni.
Pozdrawiam,
Mateusz
@mdyksy95 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Proszę o przywrócenie zakupu oznaczonego numerem paczki
605090966461294019707557 @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@deser69 przykro mi, ale nie wyszukuje takiego numeru paczki. Wszystkie zamówienia z Allegro z listopada są wysyłane za pomocą innych metod dostawy niż Inpost. Doprecyzuj, może chodzi o zamówienie z innego sklepu? Zakup był z innego konta na Allegro?
Ukryłam wczoraj zakup jak go odzyskać proszę o pomoc 🙏
Tylko moderator może odkryć, musisz zawołać i czekać aż się tu pojawią: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
A jak zawołać bo nigdy tu nie byłam dzieki
Klikasz i masz.
Moderatorzy mogą ci przywrócić ukryty zakup @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ lub pracownik allegro
jest ktoś kto moze mi przywrócic ukryty zakup ?
@Fenixx007 Cześć, przywróciłam na Twoim koncie wszystkie ukryte zakupy z 2023 r. 🙂