Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Baca211, z tego, co widzę, zakupy z 9 września nie są ukryte. 🙂
Niecnie ale ukryłam zakup obciążników do ćwiczeń a potrzebuje go 🙏🙏🙏
@Baca211, okej, już widzę. Odkryłam te zakupy. 🙂
Pani Maju jest Diana’s je odzyskac 🙏🙏
@Baca211, niestety nie rozumiem, co chcesz powiedzieć. 😞 Odkryłam zakup obciążników.
Ukryłam zakup obciążników i tape 🙏🙏🙏
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ uprzejmie proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z listopada. Nie mogę przez to znaleźć faktury etc.... dziękuję
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Irmina_1985 proszę, przywróciłam te zakupy do Twojej zakładki.
Dzień dobry, czy ja również mogłabym prosić o „odkrycie” mojego ostatniego ukrytego zamówienia? Zamówienie od Kiwi Garden jakoś już z listopada.
Dziękuję bardzo!
Dzień dobry @stan230 🙂 Bardzo proszę, zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Witam .Czy można przywrócić ukryte zakupy by były widoczne
@adzka1111 czy mam przywrócić wszystkie zakupy na Twoim koncie, czy jakieś konkretne? Jeśli konkretne to podaj proszę datę zakupu.
Witam,
Bardzo proszę o przywrócenie zakupu srebrnych uchwytów meblowych sprzed paru dni.
Pozdrawiam,
Mateusz
@mdyksy95 zakup srebrnych uchwytów z 22.11.2024 nie jest ukryty na Twojej liście zakupów, więc jest widoczny w zakładce.
Dzień dobry.
Czy istnieje możliwość przywrócenia wszystkich z tego roku ukrytych zakupów. Potrzebuję zrobić reklamację oświetlenia akwarium, a nie pamiętam od kogo je kupiłem.
Pozdrawiam
@sebol_mx przywróciłam Twoje zamówienia złożone w roku 2024.
Jak odzyskać ukryte zakupy 12 listopad 2024
@lukaszencjo na Twoim koncie nie ma zamówienia z tego dnia. Zamówienie z 10.11 jest widoczne.
Cześć, @bartek931303. Gotowe, przywróciłam Twój zakup 🙂