Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Nie ma
po to ukrywa się zakupy
mialas napisane ze to bezpowrotne ?
teraz pozostaje ci proszenie pracownika allegro o przywrócenie
@MROWA_ mogę przywrócić Twoje ukryte zamówienia do zakładki, ale chodzi o jakąś konkretną pozycję, czy wszystkie zakupy?
Wszystkie zakupy.
@MROWA_ Przywróciłam ukryte zakupy do Twojej zakładki.
Witam, wraz z żoną korzystamy z Allegro na wspólnym koncie, zakupiłem prezent na urodziny, suszarkę Coshare i go ukryłem, czy mógłbym prosić o pomoc w przywróceniu zakupu, żeby sprawdzić czy jest już wysłany i ewentualnie obserwować przesyłkę?
@Gzuz187 Jasne 🙂 Przywróciłam ten zakup do zakładki.
Proszę przywrócić ukryte zakupy
@Client:113918529 doprecyzuj jaki zakup mam przywrócić?
Nie pamiętam jaki login kupiłem rolety i potrzebuje zakupić ponownie ten sam produkt ale nie pamiętam wymiarów i nie mam możliwości zmierzyć. Proszę o pomoc
@Client:113918529 Jesteś może w stanie wskazać przybliżoną datę tego zakupu?
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Jak mogę przywrócić ukryte zakupy w zakładce moje zakupy
Cześć, @mazi-99-82. Przywrócę ukryte zamówienie, tylko podaj dokładną datę zakupu lub numer tej transakcji.
Nie widzę tych zakupów, więc nie pamiętam daty. Proszę o podpowiedź gdzie mogę ten numer lub datę znaleźć
@mazi-99-82, z pewnością otrzymałeś wiadomość mailową z potwierdzeniem zakupu - w ten sposób możesz sprawdzić kiedy dokładnie zamówienie zostało złożone.
Zakup to 5 marca 2024r
Gotowe, @mazi-99-82. Przywróciłam ukryty zakup.
Hejka, chciałbym wiedzieć czy są się od-ukryc zakupy
Mógłbym prosić o cofnięcie wszystkich moich zakupów z ukrytych @_HolaOla_
@Client:93792782 hejka! Proszę, Twoje zakupy są ponownie widoczne.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 24.01.2025