Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z tego roku. Z góry bardzo dziękuję.
@Perseusz_Legnica Proszę bardzo, gotowe!
@w_kiwi Czy mógłbym prosić również o przywrócenie zakupów? Chodzi głównie o zamówienie z 9 grudnia 😉
@Donerko20 na Twoim koncie nie było zamówienia z 9 grudnia, ale było ukryte zamówienie z 7 grudnia. Przywróciłam je i jest ponownie widoczne w zakładce.
@Client:118317305 na koncie, z którego piszesz wszystkie zakupy są widoczne.
Samodzielnie nie przywrócisz ukrytego zamówienia, ale my możemy to zrobić. Jeśli sprawa dotyczy innego konta, napisz prozę z tego konta i podaj datę zakupu lub nazwę przedmiotu.
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów od stycznia 2025 do teraz?
Z góry serdecznie dziękuję!
@MuSi_No1 Proszę, gotowe! 😊
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu na moim koncie, dziękuję.
Proszę o odkrycie mojego zakupu z dnia wczorajszego dywaniki welurowe do BMW E87. Jeszcze mam pytanie czy takie ukrycie ma wpływ na realizację zamówienia?
@siwy23j nie, ukrycie zakupu nie ma wpływu na realizację zamówienia i przywróciłam już je do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie widoczne.
@Client:66472620 Proszę bardzo, gotowe!
Jak odzyskac ukryte zakupy
A nie było komunikatu że to czynność nieodwracalna?
ano byla
ale na szczęście to ściema
moderacja może to przywracać
@wolf558 Proszę bardzo, przywróciłam ukryte zakupy.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ chodzi o aukcję CALVIN KLEIN BOKSERKI L MĘSKIE ORYGINAŁ 3Pack 000NB4078A KOLEKCJA LUXURY
@ZIBI_F Proszę bardzo, gotowe!
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 12 lutego 2025.
@gryzon_81 proszę bardzo, gotowe!