anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę przywrócić zakupy w zakładce Moje zakupy?

MAMY ROZWIĄZANIE!
MRogulska3110
#7 Wielbiciel#

Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?

W jaki sposób mogę to przywrócić do listy??? 

oznacz moderatorów
26 234 ODPOWIEDZI 26 234
shirbrig
#2 Obserwator#

Witam, mogę prosić o odkrycie ukrytego zakupu LOWA Zephyr MK2 MID Ciemny Brąz 10,5 (17349268772) ?

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@shirbrig gotowe 🙂

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Lastchance
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, czy można prosić o przywrócenie ukrytego zakupu? Login Lastchance. Zakup: magnes na lodówkę 

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Lastchance trzeba ładnie poprosić moderatorki 😄  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

________
Κώστας
oznacz moderatorów
cziken734211
#2 Obserwator#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Również proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@cziken734211 przejrzałam Twoje zakupy z ostatniego roku i nie znalazłam żadnych ukrytych. Czy masz na myśli jakiś konkretny zakup? Jeżeli tak, możesz podać przybliżoną datę zakupu? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
cziken734211
#2 Obserwator#

Brakuje mi jednego zakupu Spray z okresu około 1-14 listopad 2024

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@cziken734211 na tym koncie nie ma takiego zakupu we wskazanym okresie. Jest 19.11.2024 i powinien być dla Ciebie widoczny.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Kati434
#7 Wielbiciel#

Witam. Przez przypadek ukryłam swoje kupione zakupy, czy jest możliwość ich przywrócenia ? 

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Lastchance gotowe 😄 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:42448322
#7 Wielbiciel#

Chciałam przywrócić ukryte zakupy na Allegro

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:42448322 czy chodzi o jakieś konkretne zamówienie? Czy przywrócić wszystkie ukryte? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:36683819
#1 Nowicjusz#

Prawdopodobnie ukryłam zakupioną lalkę na prezent gwiazdkowy a ona się popsuła i chciałabym reklamować tylko nie wiem gdzie ją kupiłam. Jak mogę sprawdzić czy zakup został ukryty? Albo odkryć ukryte ?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:36683819 przywróciłam zakupy z lalkami do Twojej zakładki, sprawdź proszę, czy to produkt, do którego chcesz złożyć reklamację. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Trypan001
#7 Wielbiciel#

Prosze o pomoc przywrócenia ukrytego zakupu igły do elektrokoagulatora, zakupione dziś  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Trypan001 Gotowe!

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Trypan001
#7 Wielbiciel#

Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dziś - zestaw igieł do elektrokoagulatora 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Trypan001 Ten zakup powinien być widoczny w Twojej zakładce.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
hns7
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry proszę o przywrócenie zakupu z dnia 25.03.2025 halogen oraz 2x butelka plastikowa. dziękuję 

oznacz moderatorów