Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 29.03?
@andzela_682200 Gotowe!
Jeśli korzystasz z allegro na przeglądarce i otwierałeś wcześniej stronę z tym zakupem, to wystarczy, że w historii przeglądarki odnajdziesz do niej link i otwierając go będziesz mógł ponownie ten zakup wyświetlić, nawet jeśli został ukryty. W innym wypadku musi zainterweniować ktoś z moderacji aby ten zakup znów stał się widoczny się na twoim koncie.
@RYS188 Przywróciłam ostatni ukryty zakup do Twojej zakładki.
Dzien dobry czy moge poprosic o przywrocenie ukrytego zakupu pasty Oral B sensitivy gum calm z poczatku marca tego roku?
Dzień dobry, @grapefrugt. Przywróciłam ukryty zakup.
Proszę o odkrycie zakupów z ostatniego miesiaca, a konkretnie filtra paliwa do BMW
Proszę bardzo, @LukBiker85. Przywróciłam ukryte zamówienie.
Ukryłem zakup poproszę o odzyskanie
Proszę bardzo, @Katarzyna111213. Przywróciłam ukryty zakup.
Dziękuję pozdrawiam
Dzień dobry proszę przywrócić mój ostatni ukryty zakup ponieważ musze dokonać zwrotu, z góry dziękuję
@maro25w Gotowe, przywróciłam ostatni ukryty zakup. 😊
Dziękuję
Witam poprosze o przywrocenie zakupu z ukrytychgdyz musze dokonac zwrotu - zakup byl dokonywany 27/28 marzec - bielizna
Cześć, @0Ciacho. Gotowe, przywróciłam zamówienie.
Ukryłam niechcący kilka zakupów, można je przywrócić ?
Cześć, @ziemiapolska. Przywróciłam ukryte zamówienia.
Ukryłam zakup(zegarek) w zakładce kupione , niestety okazało się że muszę go zwrócić. Jak anulować ukrycie tego zakupu?