Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@ZakrzewscyClinic przywrócone 😊
Dzień dobry, bardzo proszę o przywrócenie zakupu z ostatniego tygodnia od Obsesja Kamil Duran 🙂
Dzień dobry chciałbym prosić o przywrócenie Ukrytego zakupu. Omyłkowo kliknąłem ukryj zakup a dostałem nie swój towar od sprzedającego. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@marcinmisiu11 przywrócone 😊
Pani Moderator ja też poproszę 🙂
Zakup z czwartku lub piątku a od Obsesja Kamil Duran 🙂
Dzień dobry, bardzo proszę o przywrócenie zakupu z ostatniego tygodnia od Obsesja Kamil Duran
@Krycha_hK Przywróciłam transakcję do Twojej zakładki.
Dzień dobry, raz jeszcze bardzo proszę o przywrócenie zakupu z ostatniego tygodnia od Obsesja Kamil Duran data zakupu to 31.08.2024 godz.19:24
@Krycha_hK Na koncie, z którego piszesz, nie ma żadnych zakupów z dzisiejszą datą. Przywróciłam zakup z 29 sierpnia.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Poproszę o przywrócenie zakupów od toyzone1 z 13.08.
Z góry dziękuję.
@2b3 gotowe 🙂
Dzień dobry, chciałabym prosić o przywrócenie nieopłaconych ukrytych zakupów. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:124417105 przywróciłam 4 ostatnie ukryte zakupy. Jeśli potrzebujesz odkryć inne, daj znać, które produkty Cię interesują.
Dziękuję bardzo! jeszcze bardzo proszę o przywrócenie zakupu 691354454 od shoppingo
Dziękuję bardzo! jeszcze bardzo proszę o przywrócenie zakupu 691354454 od shoppingo
@Client:124417105 bardzo proszę 😊 Przywrócone!
Dziękuje 😊