Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 17.10.2025 od sprzedającego Desportivo- 1 x dres męski Nike i 1 x koszulka męska Nike.
@manieczka23s gotowe 🙂
Proszę o przywrócenie historii zakupów Telewizor LED Philips 40PFS6000/12 40" Full HD czarny
@Client:73564657 widzę, że zakup jest już przywrócony 🙂
Witam. Chciałam przywrócić ukryty zakup " Srebrny łańcuszek z krzyżykiem ". Muszę się skontaktować ze sprzedawcą.
@Pawel7220 czy pamiętasz może kiedy mniej więcej był zakup? W tym roku nie odnajduje takiej oferty.
@Client:76326068 gotowe 🙂
Proszę o przywrócenie RURA GWINTOWANA OCYNK KRÓCIEC STALOWY OCYNKOWANY 1" CAL 2000MM 200CM (2M)
sprzedawca asoz125 Zakup zostal zrobiony w pazdzierniku. Z gory dziekuje.
@budikmikhail proszę bardzo! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
@Client:42694914 możemy przywrócić zakup dla Ciebie. Podaj tylko tytuł oferty lub przybliżoną datę zakupu 🙂
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Chciał bym cofnąć ukryty zakup
@Client:42226046 daj znać, o który dokładnie chodzi (albo z jakiego okresu czasu). 😊
Witam chciałbym odzyskać ukryty zakup wizjer do drzwi muszę go zareklamować jakie szanse są?
100% z pomocą @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@RaBarbar_ka
grubsza sprawa
Tak już nie jest ukryty zadzwoniłem do allegro ale dziękuje za odpowiedż na moją prośbę