Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
zakup ukryty był zrobiony końcówka listopada i początku grudnia.
@dzidziusnh proszę, zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Bardzo proszę o przywrócenie 2 ukrytych zakupow.
@Iza199322 proszę 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ chodzi mi o te zakupione w dniu dzisiejszym, ponieważ nie skopiowałem sobie linków do tych aukcji. Dzięki i pozdrawiam.
@szyszunia157 proszę, zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Gdzie znajdę ukryte zakupy?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Elf_e napisz proszę które zakupy chcesz mieć ponownie widoczne. Przywrócę je dla Ciebie do zakładki.
Poprosze o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów. Tam tylko chyba dwie pozycje są
@Elf_e ten drugi też mam przywrócić, czy chodziło o Chlorellę?
Proszę o przywrócenie zakupów z minionego miesiąca.
@Andrzej_Kos_2010 są przywrócone, tak jak napisałam tutaj. Jeśli masz na myśli grudzień, a nie miniony miesiąc, poproszę o informację.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o przywrócenie zakupu chlorella green ways
Witam moge prosic o przywrócenie moich zakupów z ukrytych ponieważ muszę zrobić zwrot
@Client:101308966 jasne, a o które zamówienie chodzi? Czy przywrócić wszystkie np. z ostatniego miesiąca?
Czy moge prosic o przywrocenie moich ukrytych zakupow z dnia 29.06.2021??
@xyz12trzy Zakupy są przywrócone 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam moge prosic o przywrocenie mojego zakupu z dnia 5.12.2023 do zakładki moje zakupy