Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Poprosisz moderatorki o ujawnienie - odkrycie zakupu.
Jeśli to bielizna osobista to może być problem ze zwrotem, sprzedający może odmówić przyjęcia. Poproś o wymianę na większy rozmiar, jest szansa że sprzedający wymieni.
@mateuszk18 proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
proszę o przywrócenie ukryte zakupy
@Patryk_yt9 o jakie lub z jakiego okresu zakupy chodzi?
Z tego roku
@Patryk_yt9 proszę! Zakupy z tego roku są ponownie widoczne w zakładce.
Witam, proszę morderatora/ke o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów do zakładki "Moje zakupy"
@Client:106749254 proszę 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
witam,
Zwracam się z prośbą do moderatorów o przywrócenie na moim koncie zakupów nieodwracalnie ukrytych w celu możliwości przejrzenia szczegółowych danych o zakupach.
@Client:107252942 o jaki lub z jakiego okresu zakup chodzi?
Witam. W ostatnim tygodniu przez roztargnienie zakup ukryłam zakup, którego nie chciałam ukrywać. Czy jest możliwość przywrócenia go?
@Client:34262856 przywróciłam zakup z 6.12.2023 r., więc sprawdź proszę, czy to o niego chodzi.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Jak mogę przywrócić ukryty dziś zakup pomyłkowo? Nie mogę realizować zwrot za darmo, bo nie wyświetla mi tego towaru.
@Client:44018217 o jaki zakup dokładnie chodzi?
Czy da się jakoś przywrócić ukryte zakupy? Muszę teraz dokonać zwrotu i problem 😕
@Client:36641515 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam, proszę o przywrócenie mojego zakupu:”Spriograph”
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam,
prosze o przywrócenie ukrytych zakupów.