Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Przywróc mi proszę zakup z 16 stycznia, nie widzę go. Dz
@Client:28697808 Transakcja powinna być już ponownie dostępna w Twojej zakładce.
Chciałbym przywrócić wszystkie zakupy które dodałem do ukrytych, może ktoś pomoc ?
@Client:45393899 proszę! Zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Prośba o przywrócenie ukrytego zakupu, gry ps4
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Lesoil82 Podaj mi przybliżoną datę tego zakupu.
Jak mogę przywrócić ukryte zakupy
Cześć, @Client:36267272. Możemy to dla Ciebie zrobić 🙂 które dokładnie zamówienie przywrócić?
Multicooker
@Client:36267272 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Długo muszę czekać na przywrócenie zakupionej rzeczy ?
wszystkie zamówieni od 1 czerwca 2024 r
@Cloudscout Proszę! Zakupy są już widoczne na Twoim koncie. 😊
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego przedmiotu tak żeby był widoczny w moje zakupy?
@Reconnel przywróciłam ukryte zamówienie z 16.12.2024, więc sprawdź proszę, czy to o nie chodziło.
Witam Serdecznie. Czy jest możliwość przywrócenia usuniętego zakupu z dnia 11.12.2024? Zakupiony przedmiot to laser. Z góry bardzo dziękuję.
@Client:108356603 bardzo proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Chciałbym uzyskać dostęp do zakupu który ukryłem . 09.08.2023 zakupiłem przez platformę allegro mighty+ medic plus kapsułki. Niestety urządzenie przestało działać. Nie mam dowodu zakupu z wyjątkiem wpłaty ale jest ona pomniejszona przez kody promocyjne. Chciałbym uzyskać dostęp do tego zakupu
@Client:35476806 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Witam czy mogę przywrócić swój ukryty zakup z stycznia 2025 roku? Ma tylko jeden ukryty przypadkowo.