Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie. Chciałem kupić @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ dodatek do gry. Mam dodane 3 karty podarunkowe (o wartości 50 złotych każda) Ale nie mogę ich wykorzystać przy końcowej płatności. Mam jeszcze kartę o wartości 0,39. Ją mogę wykorzystać Dodaję zdjęcie które to potwierdza. Dodałem zdjęcie na którym widać że próbuję dodać jedną z kart, ale mam wiadomość, że kupon już mam dodany, mimo to nie mogę go wykorzystać. Nie wiem co dalej robić. Bardzo proszę o pomoc.
@lechu8g Sprawdź wykluczenia w Regulaminie kart:
Jeśli to nie wyjaśni wątpliwości, podaj mi numer oferty, którą chcesz opłacić.
To jest ta aukcja:
Chciałem nadmienić, że wcześniej nie było problemu. Kupowałem bez problemu.
Wcześniej kupowałem za pomocą kart podarunkowych.
@lechu8g Zgodnie z informacją widoczną na zrzucie, który zamieściłam wyżej, nie opłacisz kartą podarunkową towarów o charakterze niematerialnym z dostawą w formie elektronicznej, a taki produkt jest dostępny we wskazanej ofercie.
Wcześniejsza transacja, na którą się powołujesz, pochodzi z sierpnia 2023 roku. Od tego czasu zmienił się regulamin kart podarunkowych.
Rozumiem. Czyli jeśli będę chciał kupić sobie coś w formie cyfrowej na konsolę Xbox Series S, nie będę mógł użyć karty podarunkowej?