anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Karty podarunkowe problem

MAMY ROZWIĄZANIE!
lechu8g
#7 Wielbiciel#

Witam serdecznie. Chciałem kupić @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ 1000044233.jpg1000044234.jpg1000044230.jpg dodatek do gry.  Mam dodane 3 karty podarunkowe (o wartości 50 złotych każda) Ale nie mogę ich wykorzystać przy końcowej płatności. Mam jeszcze kartę o wartości 0,39. Ją mogę wykorzystać Dodaję zdjęcie które to potwierdza. Dodałem zdjęcie na którym widać że próbuję dodać jedną z kart, ale mam wiadomość, że kupon już mam dodany, mimo to nie mogę go wykorzystać. Nie wiem co dalej robić. Bardzo proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@lechu8g Sprawdź wykluczenia w Regulaminie kart:

nat_not_0-1735543769660.png

Jeśli to nie wyjaśni wątpliwości, podaj mi numer oferty, którą chcesz opłacić. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
lechu8g
#7 Wielbiciel#

To jest ta aukcja:

https://allegro.pl/oferta/diablo-4-vessel-of-hatred-standard-edition-xbox-one-series-x-s-kod-1702490...

Chciałem nadmienić, że wcześniej nie było problemu. Kupowałem bez problemu.

oznacz moderatorów
lechu8g
#7 Wielbiciel#

1000044253.jpg

Wcześniej kupowałem za pomocą kart podarunkowych.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@lechu8g Zgodnie z informacją widoczną na zrzucie, który zamieściłam wyżej, nie opłacisz kartą podarunkową towarów o charakterze niematerialnym z dostawą w formie elektronicznej, a taki produkt jest dostępny we wskazanej ofercie.

Wcześniejsza transacja, na którą się powołujesz, pochodzi z sierpnia 2023 roku. Od tego czasu zmienił się regulamin kart podarunkowych.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
lechu8g
#7 Wielbiciel#

Rozumiem. Czyli jeśli będę chciał kupić sobie coś w formie cyfrowej na konsolę Xbox Series S, nie będę mógł użyć karty podarunkowej?

oznacz moderatorów