anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

KRADZIEŻ KONT!

MAMY ROZWIĄZANIE!
Igor_Biznes
#1 Nowicjusz

Czy mógłbym prosić o pomoc? Odpowiem na wszystkie pytania potrzebne. Co oni zrobili, hakerzy, że straciłem te konto? Usunęli moje numery telefonów itp.? Możecie sprawdzić IP logowania tych hakerów, żeby potwierdzić, że faktycznie zrobili sporą  krzywde? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
shop_twin
#1 Nowicjusz

to drugie konto. Straciłem niestety dostęp do maila. Pisałem wp.pl ale nie pomagają 

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Igor_Biznes tylko kontakt przez formularz. Dział bezpieczeństwa odpowiada wg. kolejności zgłoszeń. Napisz jedno zgłoszenie i czekaj na kontakty.

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Igor_Biznes Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Na forum nie jestem w stanie udzielić Ci wsparcia w opisywanej sytuacji. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Igor_Biznes
#1 Nowicjusz

napisałem zgłoszenie tu https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów
Igor_Biznes
#1 Nowicjusz

Konto [edytowano]

Potrzebuję pomocy. Moje konta odrazu zostały zablokowane. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
Igor_Biznes
#1 Nowicjusz

Czy mógłbym prosić o pomoc? Odpowiem na wszyskie pytania potrzebne. Co oni zrobili, hakerzy, że straciłem te konto? Usunęli moje numery telefonów itp? Możecie sprawdzić IP logowania tych hakerów, żeby potwierdzić, że faktycznie zrobili krzywde? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
Igor_Biznes
#1 Nowicjusz

Jestem w stanie wysłać zdj dowodu, że konta należą do mnie. Tak samo potwierdza to nr rachunku bankowego

oznacz moderatorów
shop_twin
#1 Nowicjusz

Teraz piszę z drugiego konta gdzie dostałem bana również, co oni zrobili że dostałem bana?  

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Igor_Biznes jeżeli zgłosiłeś to allegro to dla bezpieczeństwa blokują wszystkie.powiazane konta.

oznacz moderatorów
Igor_Biznes
#1 Nowicjusz

nie zgłosiłem nic do allegro. Pierwsze zgłoszenie pisze tutaj do moderatorów. Co powineinem zrobić?

oznacz moderatorów
Client:35386082
#16 Inspirator

@Igor_Biznes napisz tu:https://allegro.pl/pomoc/kontakt

zablokują te konta hakerom, a potem pomogą Ci je odzyskać.

oznacz moderatorów
Igor_Biznes
#1 Nowicjusz

dziękuje wszystkim za pomoc,, napisałem zgłoszenie

oznacz moderatorów