Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
@Client:133851445 Gdzie Ci się pojawia taka informacja?
Gdy wchodzę w zakładkę kupony i karty podarunkowe mam odbierz kupon na 15 zł, a gdy chcę odebrać na czerwono jest, że był on już odbierany.
@Client:133851445 kupon jest na Twoim koncie, możesz z niego skorzystać do 17 grudnia.
Dziękuję bardzo
Dzień dobry, mam podobny problem. Mam baner na aplikacji o odbiorze kuponu na 15 zł, ale pojawia się komunikat, że mam problem z połączeniem internetowym i mam spróbować później. Problem ten pojawiał się dzisiaj przez całe popołudnie do chwili obecnej.
Cześć, @dommell971. Czy problem nadal występuje? Jeśli tak, to proszę, podeślij zrzut ekranu z widocznym komunikatem błędu.
Miałem coś takiego. Teraz zniknął również baner (widoczny w tle).
Dziękujemy @dommell971, konsultuję sprawę.
Dzień dobry, mam podobny problem. Chciałem dzisiaj odebrać kupon na 15 zł z rolki, która wyświetliła mi się na stronie głównej. Po kliknięciu na link z napisem „odbierz kupon” wyświetla mi się komunikat „błąd połączenia” pomimo sprawnego połączenia internetowego (wszystkie inne funkcje aplikacji działają). Przekazałem już sprawę do supportu przez aplikację Allegro, ale nie otrzymałem odpowiedzi (nr zgłoszenia 58041430). W załączniku przesyłam zrzut ekranu na którym widać błąd.
@Client:125638577 widzę, że Twoje zgłoszenie dotarło do nas i czeka w kolejce. Proszę Cię o cierpliwość i zaczekanie na odpowiedź doradcy, wszystkie zgłoszenia obsługujemy w kolejności ich wpłynięcia.
Też miałem taki baner i po wejściu w niego komunikat że brak internetu.
Teraz już zrobiłem zakupy. Ale to trochę słabe z Waszej strony
Mam taki sam problem jak poprzednicy powyżej umieścili na screenach.
@Client:141612979 Spróbuj wyczyścić dane aplikacji.
Wystarczy, że w aplikacji zainstalowanej na systemie operacyjnym Android, w zakładce [Konto] > [Ustawienia aplikacji], wybierzesz opcję [Wyczyść dane aplikacji].
W przypadku systemu iOS przejdź do zakładki [Konto], a następnie kliknij [Wyczyść historię aplikacji].
Witam. Przy kliknieciu w odbior 15 zl wyskakuje mi blad polaczenia z internetem.
@Client:141608170 Czy próbowałeś wyczyścić dane aplikacji? Odinstalować ją i zainstalować ponownie?
Tak, ale kuponu nie widzę teraz w ogóle
U mnie to samo. Baner z kuponem , po wejściu informacje bym odebrał, po kliknięciu komunikat o rzekomym braku internetu. Odinstalowałem aplikacje , zainstalowałem jeszcze raz. A czyszczenie danych aplikacji przeprowadzałem w obu instalacjach. Niżej screeny.
@Client:141775949 Spróbuj to zrobić będąc odłączonym do wifi.
Tez nie pomaga.
@Client:141775949 Weryfikuję sprawę.