Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Tak, wiem, zapoznałam się z warunkami. Moje konto jest cały czas aktywne i nie kojarzę, żebym w ciągu ostatniego roku robiła zakupy przez aplikację, a kuponu nigdzie nie widzę.
Tak, niestety nic tam nie ma.
Mam podobnie, brak możliwości odebrania kuponów, tak samo w zakładce "Kupony" nic nie ma.
Czy któryś z moderatorów zna odpowiedź? Bo widzę, że kilka osób ma podobny problem.
@Sylwex99 Wyjaśniam to z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
Dodano kupon do mojego konta. Bardzo dziękuję za pomoc 🙂
Dzień dobry, mam tą samą sytuację nie mam kuponu na koncie po zainstalowaniu aplikacji. Czy mogłabym poprosić o dodanie kuponu do konta?
@Tkalnia_Motyla wyjaśniam to, wróce z odpowiedzią, gdy ją otrzymam.
U mnie dokładnie ta sama sytuacja. Proszę o rozwiązanie problemu 🙂
Witam mam ten sam problem - brak kuponu
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Po zainstalowaniu aplikacji i przy pierwszych zakupach nie widze kuponu na 15 zl od Allegro.
@robcio77 czy na pewno dotyczy to konta, z którego tutaj piszesz? Ostatni zakup jest sprzed dwóch lat.
dzień dobry, również mam podobny problem z kuponem za zainstalowanie aplikacji, w zakładce z kuponami ni się nie pojawiło, sprawdzałem również maila.
Dzień dobry @kolo_2011 🙂 Kupon jest już na Twoim koncie.
Dzień dobry,
Dzisiaj tj. 04.12.2024r. specjalnie pobrałam aplikację Allegro, aby uzyskać 15 zł rabatu na zakupy. Natomiast nigdzie nie widzę, aby taki rabat się pojawił. Nie ma go w zakupach, w zakładce moje kupony, ani sam automatycznie nie dodał się do mojego koszyka.
Proszę o pomoc w powyższym i dodanie rabatu do mojego konta Allegro.
Pozdrawiam.
@Roksi2910 dzień dobry! Działam 🙂