Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
U mnie to samo dzisiaj założyłem konto na allegro i nie ma kuponu 15 zł dla nowego klijienta
TEŻ brak Kuponu 15 zł za pobranie aplikacji
@mac663 kupon został dodany na Twoje konto, możesz z niego skorzystać do 12 czerwca 2024 roku przy zakupach powyżej 59 zł.
U mnie tak samo, brak…
Tez nie dostałam, a założyłam apke. Proszę o sprawdzenie.
@Wiola_ziolo Kiedy pobrałaś aplikację?
Dzień dobry, mam ten sam problem, co pozostali - w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy mogę prosić o pomoc?
dzień dobry, u mnie taki sam problem, proszę o weryfikację. Zadałam pytanie w osobnym wątku ale rozumiem że powinnam to zgłosić tutaj.
Dzień dobry, mam ten sam problem, co pozostali - w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy mogę prosić o pomoc?
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ mam ten sam problem, mogę prosić o pomoc?
Cześć, również mam ten sam problem. Czy mogę prosić o pomoc?
@bartekderek @KL_Sklep Poprosiłam odpowiedni zespół o weryfikację. Odezwę się ponownie, kiedy dostanę odpowiedź.
Witam. Mam identyczną sytuację. Proszę o weryfikację czemu nie przyznano mi kuponu
Warunki spełnione?
Tak, spełnione warunki
A kiedy ?
@bartekderek @KL_Sklep Dostałam potwierdzene, że na Waszych kontach są kupony ważne do 24 czerwca.
Ja mam tylko 1 kupon ważny do 25 czerwca który otrzymałem za pierwszy zakup w aplikacji. Kuponu za pobranie aplikacji nie otrzymałem