Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
I jak?
@Client:79838199, kupon został już przyznany.
Dzień dobry, ja też mam problem z kuponem - nie ma go w zakładce Kupony ani nie pojawił się zaraz po zainstalowaniu aplikacji i zalogowaniu.
Cześć, @klaudziak1992. Sprawdzę to i niedługo wrócę z dalszymi informacjami.
@klaudziak1992, kupon nie został przyznany, ponieważ od dawna korzystasz już z aplikacji mobilnej Allegro. Promocja dotyczy pierwszej instalacji aplikacji i pierwszego zakupu.
Wczoraj nie widziałem tego kuponu na stronie głównej ale dzisiaj się już pojawił. Bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam serdecznie.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Cześć, czy mógłbym prosić o wyjaśnienie tej sytuacji? Chciałem się dowiedzieć w jaki sposób mogłem poprawnie pobrać pierwszy kupon skoro jako nowy użytkownik appki nie otrzymałem możliwości odebrania kuponu za instalację? Pomimo uznania mojej "reklamacji" wygląda na to, że z automatu zostałem pozbawiony możliwości otrzymania drugiego kuponu za pierwsze zakupy, gdzie spełniłem jego warunki - pierwsze zakupy jako nowy użytkownik appki na kwotę minimum 59 zł
Sprawa dotyczy tego wątku, w którym do dzisiaj nie otrzymałem już żadnej odpowiedzi z Waszej strony > https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/kupon-15-z%C5%82-za-pobranie-aplikacji/m-...
Cześć, @Zibi_36. Przepraszam, że musiałeś czekać na odpowiedź. Kontynuujmy tamten wątek, aby nie rozbijać go na dwa miejsca. Odpiszę w podlinkowanym wątku.
Dzisiaj zainstalowałem aplikację ale nie mam kuponu rabatowego 15zł.
Proszę o dodanie.
Cześć, @Felrand. Sprawdzę to i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami 🙂
Mam kod.
Dziękuję za szybkie załatwienie sprawy.
Dzień dobry,
mam taki sam problem. Nie widzę kuponu 15 zł. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam serdecznie.
Kazimierzw52
Wczoraj zainstalowałem aplikację allegro, ale niestety nie otrzymałem kuponu na 15 zł. Proszę o wyjaśnienie sprawy.
Cześć, @capricorns. Sprawdzę to i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.
Cześć, @capricorns. Do weryfikacji potrzebuję jeszcze od Ciebie kilku informacji. Czy masz zapisany zrzut ekranu tej promocji? Gdzie dokładnie widziałeś komunikat o takiej akcji?
Witam, o ile dobrze pamiętam to otrzymałem w tej sprawie komunikat PUSH. Promocja dotyczyła kuponu 15 złotych za instalację apki allegro oraz 15 złotych za pierwszy zakup w aplikacji.
@capricorns kupon powinien być widoczny na Twoim koncie - zweryfikuj proszę.
Tak, kupon jest widoczny, dziękuję.
Witam, 19 listopada b.r. dokonałem zakupu na za kwotę 61,00 zł, wykorzystując otrzymany kupon w wysokości 15 zł. Spełniłem warunek zakupu powyżej 59 zł, ale niestety na moim koncie nie pojawił się kupon za ten zakup na kwotę 15 zł. Proszę o wyjaśnienie zaistniałego stanu. Pozdrawiam
@capricorns Poprosiłam o sprawdzenie Twojego przypadku.