Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
dzień dobry, również mam podobny problem z kuponem za zainstalowanie aplikacji, w zakładce z kuponami ni się nie pojawiło, sprawdzałem również maila.
Dzień dobry @kolo_2011 🙂 Kupon jest już na Twoim koncie.
Dzień dobry ja również nie otrzymałam kuponu, proszę o sprawdzenie
@Client:112273449 Widzę, że odebrałaś już kupon za zainstalowanie aplikacji.
Dzień dobry, ja również mam ten problem. Zainstalowałam dziś (tj. 16.12.2024) aplikacje, a kupon nie pojawił się na moim koncie.
@Client:109349665 Kupon należy odebrać samodzielnie po zalogowaniu się w aplikacji. Sprawdź czy widzisz komunikat o kuponie w powiadomieniach.
Niestety nie widzę go w powiadomieniach ani zakładce kupony.
Dzień dobry,
u mnie też brak kuponu w aplikacji. Proszę o pomoc.
@Client:29341405 Poprosiłam o weryfikację braku kuponu na koncie.
Dzień dobry,
Dzisiaj tj. 04.12.2024r. specjalnie pobrałam aplikację Allegro, aby uzyskać 15 zł rabatu na zakupy. Natomiast nigdzie nie widzę, aby taki rabat się pojawił. Nie ma go w zakupach, w zakładce moje kupony, ani sam automatycznie nie dodał się do mojego koszyka.
Proszę o pomoc w powyższym i dodanie rabatu do mojego konta Allegro.
Pozdrawiam.
@Roksi2910 dzień dobry! Działam 🙂
@Roksi2910 kupon jest już na Twoim koncie.
@la_nika Bardzo dziękuję za pomoc!
Gdy chcę wykorzystać ten kod to Allegro prosi o wpisanie kodu lub numeru karty. Co w tym polu mam wpisać, aby koszyk obniżył się o 15 zł?
@Roksi2910 domyślam się, że podczas próby skorzystania z kuponu klikasz "dodaj" przy "Masz kod lub kartę podarunkową"? Powinnaś zaznaczyć kupon - 15,00 zł "Kupon od Allegro" widoczny na drugim zrzucie.
Klikam "dodaj", gdy nic nie robię to kupon w ogóle nie obniża ceny w koszyku, aby to sprawdzić przeszłam nawet na sam koniec transakcji.
@Roksi2910 dziękuję za odpowiedź! W takim razie nie klikaj "dodaj", tylko zaznacz proszę kupon - 15,00 zł "Kupon od Allegro" widoczny na drugim zrzucie 🙂
Dzień dobry, ja również pobrałam aplikację i nie mam dostępnego kuponu, czy mogę prosić o weryfikację?
@la_nika bardzo proszę o odpowiedź:-)
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
Dzisiaj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Również pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Dzień dobry, mam podobny problem jw. Aplikacja pobrana lecz kuponu na 15,00 zł brak. Prosiłabym o zweryfikowanie i info zwrotne 🙂