Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
Zależy mi na czasie. Z góry dziękuję 🙂
Możesz wkleić tutaj adres z którego dostałeś wiadomość? To moze być próba wyłudzenia danych.
Obojętnie co chcę zamówić to taki komunikat wyskakuje.... Denerwujące, bo jak człowiek coś potrzebuje na już to takie **piiip**o wyskakuje...
Żadna próba wyłudzenia danych... Weźcie to zdejmijcie ze mnie wpizdu i gitara...
@TimmyBurch Tak się zdarza na Allegro, wygląda na prawdziwą wiadomość, taką blokadę zdejmiesz wypełniając formularz, ale jak masz wątpliwości możesz poczekać na moderację.
Ten formularz to jest żart... Zdejmijcie to ze mnie bo zaraz kogoś uduszę
@TimmyBurch To jest smutna rzeczywistość Allegro. Trzeba zawołać panie moderatorki, może coś poradzą: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Akurat to może być jaśniejsza strona Allegro - może Pan/Pani często wyłudzał Smart lub rozkochał się w zakupach dla zwrotów. Możliwe są również inne zabijające ten quasi portal zachowania jaśniekupującego. W takich wypadkach Allegro rzadko ale jednak stara się walczyć z patozakupoholikami;)
@Football-stock Mój kolega będący od 10 lat na emeryturze już nie raz mi wspominał o tym procederze . Często jak chce coś wylicytować w ostatnich sekundach dostaje blokadę aby potwierdził że to on licytuje bo według tego co piszą klika za szybko.
@kolekcjoner608 tez to bywa u mnie: ze za szybko pisze: przy normalnych zakupach ...geniusze z allegro + vpn= za szybkie pisanie 😂 (czasem) i jest pseudo blokada calego portalu LOL
pisza cyt": przeglądasz strony i klikasz dużo szybciej niż przeciętny człowiek" ...no przeciez wiem !!! = kolo setki myszek przez te dziesiat lat chyba bedzie :))) fakt : na Odrze sie cos tam uczylem , cos tam na ktoryms Z-80 sie budowalo taaaa ..a teraz?? wszystko na gotowo + pseudo AI czy SI:))) no i rzecz jasna Alina 😁💪🤙
@Football-stock Określenie "smutna" dotyczyło raczej tego, że w kontaktach z Allegro człowiek w 95% ma do czynienia z bezmyślnym automatem.
Natomiast nie słyszałem, żeby komuś blokowano możliwość zakupów z powodów, o których piszesz - chociaż byłoby to oczywiście pożądane z punktu widzenia sprzedawców. W tym wypadku raczej chodziło o potwierdzenie tożsamości, niż jakieś przewiny. Kolega pewnie logował się z nowego urządzenia albo innej przeglądarki
Mieliśmy już kilka takich przypadków, gdzie kolejne zgłoszenie przez Sprzedawcę spowodowało opisywane zachowanie ze strony Allegro. Jeżeli ktoś nagminnie nadużywa zasad Smarka to się nadzieje. Generuje dla portalu i sprzedających tylko straty stąd z punktu widzenia biznesowego jego blokada to zysk.
@TimmyBurch Ograniczenia zostały zdjęte. 🙂