Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry. Pierwszy raz poczułem się oszukany przez sprzedającego. Kupiłem slimy dla dziecka. Przesyłka przyszła tylko opakowana w zwykłą czarną folię. Bez dodatkowego kartonu i bez folii bąbelkowej. Wgniecenie na opakowaniu. W środku chaos. Wszystko porozrzucane, bez zabezpieczenia oryginalnego. Brak jakiejkolwiek instrukcji. Proszę doradzić czy mam zrobić zwrot czy reklamację bo chcę odzyskać całość kwoty i nie chcę mieć z tym sprzedającym nic więcej wspólnego. Proszę o odpowiedź
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:131016720 złóż reklamacje jeżeli towar niezgodny z opisem.
Cześć, @Client:131016720. Czy kontaktowałeś się ze sprzedającym, aby wyjaśnić tę sprawę? Na przykład przez ''Zadaj pytanie'' lub ''Zapytaj o zakup''?
Jeśli potrzebujesz naszego wsparcia w dojściu do porozumienia, to najlepszym rozwiązaniem będzie rozpoczęcie Dyskusji i wskazanie swojego roszczenia. Po 24h od jej rozpoczęcia będziesz mógł poprosić o pomoc naszych doradców.
Dziękuję