Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od jakiegoś czasu strona Allegro bardzo wolno pracuje - normalnie muli. Czy tylko u mnie tak jest? Czasami muszę czekać aż się włączą wszystkie reklamy .
Po wprowadzeniu danych blokada zeszła i mogę już wystawiać . Dzięki za rady ,choć moim zdaniem to oddawanie swoich rzeczy na licytację to nie siebie uznaję za sprzedawcę bo środki nie wpływają na moje konto tylko na daną fundację . W takich przypadkach to wydaje mi się że nie powinienem być zgłaszany do US jako że nie jest to mój zysk tylko dobrowolna strata . Zastanawia mnie to jak i martwi ,że wiele osób prywatnych zrezygnuje z wystawiania charytatywnego z obawy przed konsekwencjami w US. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@kolekcjoner608 cieszę się, że udało się wystawić oferty.
Jeśli chodzi o wliczanie aukcji charytatywnych do limitu to rozumiem Twój punkt widzenia, ale nie są to nasze decyzje, wynikają one z Dyrektywy DAC7.
@la_nika Zdaję sobie sprawę że to nie wasz pomysł ale szczerze na innych portalach gdzie też coś sprzedaję nikt mnie póki co nie zmusza do podawania danych do weryfikacji . Wystawiłem , jak by co to w tym roku i tak już też mam przekroczony limit i znów mnie zgłosicie bo pomagać lubię.
@la_nika Przy okazji spytam jeszcze czy charytatywnie jest możliwość wystawiania złotych monet które są wybite po 1800 r. i póki co uważane tu jako inwestycyjne ,gdzie takie osoby jak ja normalnie ich wystawiać nie możemy . Wystawiałem już takie pozycje na cel charytatywny na innych forach i tam mi tego nikt nie usuwał .
@kolekcjoner608 na Allegro Charytatywni w kategorii Monety kolekcjonerskie oferty mogą wystawiać tylko partnerzy Strefy Inwestora.
@la_nika No cóż szkoda zostanę przy tych które mogę legalnie wystawiać .
Pisząc to Używałem Edge zmienilem na chrome jest lepiej ale 2 3 otwarcie badz wyszukanie aukcji zmula i przegladarka staje, na androidzie w przegkadarce ok apek allegro nie uzywami wszytsko gra
@mare40 Jeśli używasz, to wyłącz AdBlockera.
U mnie na Edge muli, Chrome śmiga, mimo blokerów reklam na obu przeglądarkach.