Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od jakiegoś czasu strona Allegro bardzo wolno pracuje - normalnie muli. Czy tylko u mnie tak jest? Czasami muszę czekać aż się włączą wszystkie reklamy .
Po wprowadzeniu danych blokada zeszła i mogę już wystawiać . Dzięki za rady ,choć moim zdaniem to oddawanie swoich rzeczy na licytację to nie siebie uznaję za sprzedawcę bo środki nie wpływają na moje konto tylko na daną fundację . W takich przypadkach to wydaje mi się że nie powinienem być zgłaszany do US jako że nie jest to mój zysk tylko dobrowolna strata . Zastanawia mnie to jak i martwi ,że wiele osób prywatnych zrezygnuje z wystawiania charytatywnego z obawy przed konsekwencjami w US. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@kolekcjoner608 cieszę się, że udało się wystawić oferty.
Jeśli chodzi o wliczanie aukcji charytatywnych do limitu to rozumiem Twój punkt widzenia, ale nie są to nasze decyzje, wynikają one z Dyrektywy DAC7.
@la_nika Zdaję sobie sprawę że to nie wasz pomysł ale szczerze na innych portalach gdzie też coś sprzedaję nikt mnie póki co nie zmusza do podawania danych do weryfikacji . Wystawiłem , jak by co to w tym roku i tak już też mam przekroczony limit i znów mnie zgłosicie bo pomagać lubię.
@la_nika Przy okazji spytam jeszcze czy charytatywnie jest możliwość wystawiania złotych monet które są wybite po 1800 r. i póki co uważane tu jako inwestycyjne ,gdzie takie osoby jak ja normalnie ich wystawiać nie możemy . Wystawiałem już takie pozycje na cel charytatywny na innych forach i tam mi tego nikt nie usuwał .
@kolekcjoner608 na Allegro Charytatywni w kategorii Monety kolekcjonerskie oferty mogą wystawiać tylko partnerzy Strefy Inwestora.
@la_nika No cóż szkoda zostanę przy tych które mogę legalnie wystawiać .
Pisząc to Używałem Edge zmienilem na chrome jest lepiej ale 2 3 otwarcie badz wyszukanie aukcji zmula i przegladarka staje, na androidzie w przegkadarce ok apek allegro nie uzywami wszytsko gra
@mare40 Jeśli używasz, to wyłącz AdBlockera.
Wyłączenie blokera reklam to nie jest rozwiązanie. Nawet jeśli pomaga, to znaczy, że strona allegro jest źle zrobiona. Na innych stronach zakupowych bloker reklam nie przeszkadza. Z resztą to ja zostawiam tutaj swoje pieniądze, więc niech Allegro postara się, żebym chętnie tu zaglądał. Jeśli nie, to będę kupował gdzie indziej.
U mnie na Edge muli, Chrome śmiga, mimo blokerów reklam na obu przeglądarkach.