Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Miałam zamówioną rozmowę z allegro odnośnie zwrotu. Pan przez telefon potwierdził, że ma wszystkie dane. Po 10 minutach na maila otrzymałam taką wiadomość. Czy jest ona prawdziwa czy raczej jest to oszustwo?
Dodam tylko, że po najechaniu na banner z logiem allegro pokazuje się napis "allegro pomarańczowy napis", zamiast linku do allegro oraz baner z black friday również nie zawiera linku do allegro.
Również zauważyłam, że wiadomość została wysłana z dziwnego adresu: v4bybggpe6sma7.24-ae05eae.swe80.bnc.salesforce.com
Dzień dobry,
dziękuję za miła rozmowę telefoniczną.
Niestety podczas rozłączenia się uciekły mi dane do zamówienia kuriera, które Pani przekazała.
Prosiłbym o wskazanie kilku informacji, które pozwolą nam na zamówienie kuriera.
-numer zamówienia, które jest zwracane
-waga paczki
-wymiary przesyłki - długość, wysokość,szerokość
-sposób zapakowania paczki (karton, folia itp.)
-adres, pod którym paczka będzie wydana kurierowi
-adres zwrotu, jeśli jest inny niż w zakładce
-potwierdzony przez kupującego numer telefonu klienta, pod którym kurier może się kontaktować
-preferowane przynajmniej 3 dni odbioru i przedział godzinowy (staramy się, ale nie gwarantujemy godzin odbioru).
Za moje gapiostwo serdecznie przepraszam.
W oczekiwaniu na odpowiedź zwrotną, życzę miłego dnia!
Pozdrawiam
// K
Zespół Allegro
@Client:106425284 Wygląda na oszustwo > niczego nie podawaj. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@