to jest jakis zart czemu z POK kaza mi isc na policje zakupilem laptop po kilku miesiacach sie zepsul nagle ekran przestal wyswietlac allegro odrazu kaze mi isc na policje co oni niby zrobia
jest od kilku lat na alllegro i takie rzeczy
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
„Laptop był dostarczony sprawny, zgodnie z ofertą, nie ma mowy o niezgodności towaru z umową, na sprzęt używany zgodnie z warunkami sprzedazy udzielamy 3 miesiące gwarancji. Uszkodzenie które jest widoczne na zdjęciu które Pan wysłał, prawdopodobnie wynika z uszkodzenia fizycznego matrycy na które nie ma możliwości udzielenia gwarancji/rękojmi. Napisałem, że jedyną możliwością jest w takim wypadku naprawa płatna, proszę o wysłanie laptopa do nas zweryfikujemy to, jeśli okaże się, że wada powstała w inny sposób niż fizyczne jej uszkodzenie - naprawimy to w ramach reklamacji bezkosztowo.„
taka odpowiedz dostałem odrazu widac ze wysle im i powiedza ze sam se to uszkodzilem a jest to nie mozliwe bo laptopa normalnie uzywalem przed snem budze sie rana wlaczam a on bialy, rozumiem ze zostaje im wyslac tylko?
Rowniez przeszukujac internet jest to podobno czesty problem w tej wersji macbooka
@fifasnie po pierwsze podaj jakieś twarde dane : czy kupiłeś sprzęt nowy/używany z ograniczoną rękojmią, zakup był B2B B2C, bo na razie to wróżenie z fusów