Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam problem z płatnością BLIK za zamówienie. Pieniądze z konta pobrało, a w zakładce Moje zakupy płatność jest nieudana i widnieje jako nieopłacona. Proszę o pomoc
Więcej osób pisze o tym problemie! @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Również mi pobrało z konta pieniadze a zamówienie widnieje jako nieopłacone. Co robić?
Witam
Mam taka sytuacje że po opłaceniu zakupionego towaru blikiem status na Allegro mam że transakcja nieoplacona a w aplikacji banku mam dwie transakcję zrealizowane. Gdzie mam się zgłosić po jakas pomoc
@Pheebs25 Podaj mi proszę numer oferty lub zamówienia, którego dotyczy ta płatność.
Ja też mam ten problem
Dokładnie taka sama sytuacja przelew blik pobrany z konta w PKOSA aukcja dzisiaj 10.10.22 Allegro pobrało i nie przekazali. Aukcja: Paragon Software Hard Disk Manager 17 Advanced 1 st. / licencja wieczysta ESD
Ponieważ u mnie jest to samo, płatność widnieje jako zrealizowana jedynie przez inną metodę płatności przesyłam numer zamówienia b2783423-48c6-11ed-bdc0-fd47d3eae3ab
Jeśli posiadacie rachunki w Alior Bank, Pekao, Millenium i Bank Ochrony Środowiska to mogą występować chwilowe trudności z płatnościami za pomocą Blika.
Co z tym zrobić teraz?
Wg wszystkich gwiazd na niebie jak nie dotrą do sprzedającego muszą wrócić na konto.
Ok. Jeśli awaria to pieniądze wrócą z powrotem na konta,czy samoistnie status wysyłki się zaktualizuje i pieniądze dotrą do sprzedającego normalnie?
@Marcin01010 wczoraj występowały problemy z płatnościami , jeśli w systemie transakcja figuruje jako nieopłacona sprzedawca środków nie otrzymał , wrócą do Ciebie w jakieś 3 dni robocze .
Bo wczoraj były problemy z płatnościami, możesz kliknąć ponów płatność a tama powinna wrócić do Ciebie w ciągu 3dni jak nie trafi do sprzedającego a jak nawet by trafiła to i tak musi wrócić bo będzie to podwójna płatność za ten sam zakup.
Witam wczoraj zrobiłem zakup kabla, lecz miałem problem z płatnością Kupiłem raz pobrało kasę z konta dwa razy
Wróci. Pilnuj do około trzech dni. Jak nie wróci to pisz tutaj
Jak podwójna płatność za ten sam zakup to środki wrócą na twoje konto ciągu 3dni.