Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam problem z płatnością BLIK za zamówienie. Pieniądze z konta pobrało, a w zakładce Moje zakupy płatność jest nieudana i widnieje jako nieopłacona. Proszę o pomoc
zaplacilam wczoraj blikiem, dostałam info ze blik nie został zaakceptowany a pieniadze z konta pobrało. skontaktowałam sie ze sprzedajacym i nie otrzymał zapłaty. co w takiej sytuacji?
Mam taką samą sytuację. Środki nadal nie wróciły na konto.
Do 3dni wracają!
Wykonując płatność blikiem,dostalem informacje że platnosc została anulowana, pieniądze z konta poszły, na allegro stoi że nie dokonano płatności, co teraz zrobić?
Wczorajsze problemy z płatnością BLIK były związane z problemami technicznymi w jednym z banków. Jeśli przy Waszych zamówieniach, płatność wciąż ma wciąż status "anulowana" lub "nieudana", musicie ją ponowić przez kliknięcie w przycisk [Ponów płatność], a następnie wybierać ponownie opcję dostawy oraz metodę płatności. Pobrane już środki powinny wrócić automatycznie na Wasze konta maksymalnie w przeciągu 3 dni. Jeśli tak się nie stanie, prosimy o zgłoszenia tutaj. Będziemy to wyjaśniać.
Witam 10.10 zrobiłam zakupy płacąc blikem i pieniądze zostały pobrane mi z konta a zakupy są nie opłacone. Czekam na zwrot pieniędzy ale jeszcze nic nie wpłynęło na moje konto.
@Marcin01010, możesz podać numer zamówienia? Poproszę Cię też o potwierdzenie wykonania płatności - prześlij je, proszę, na spolecznosc@allegro.pl
Zweryfikujemy to. 🙂
Nie mogę nic kupić blikiem , czy jest jakaś awaria? Bank podaje info,że transakcja nie została zreal
Przy płatności za zakupy, próbowałam zapłacić blikiem, jednak każda z płatności była z komunikatem, że nie została zrealizowana. Dlatego zapłaciłam przelewem, który został przyjęty. Po opłaceniu okazało się, że pieniądze z konta zostały pobrane, dwa razy blik i raz przelew. Czy allegro zwróci pieniądze?
Mi pobrało raz blikiem. Ale na Allegro widnieje że zakup nieopłacony
Jeżeli to płatność za ten sam zakup to musi samo wrócić tam skąd wyszły w ciągu 3dni, te nadmiarowe płatności.