Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Adach_A Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Proszę o odkrycie wszystkich ukrytych zakupów od 2025 r.
Dziękuję.
@alter_native Zakupy są przywrócone 🙂
Proszę o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego zamówienia. Po @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Xidex00 Przywróciłam ukryte zakupy do Twojej zakładki.
Proszę o odkrycie wszystkich ukrytych anulowanych zakupów od 2025 r.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 27.03.2025, gdy przypadkowo dałem ukryj zakup a nie anuluj zakup.
@edge19961 Jest przywrócony 🙂
Witam bardzo proszę o pomoc przywróceniu zakupów z ostatniego tygodnia.
Login tatumamu
@tatumamu Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Ślicznie dziękuję
Dzień dobry, proszę o udostępnienie ukrytych transakcji od 2024 do teraz.
@dusia_1607 We wskazanym okresie nie ma na Twoim koncie ukrytych transakcji, które mogłabym przywrócić.
Chciałabym przywrócić ukryty zakup szafki łazienkowej, białej z drewnianym blatem, dziękuję @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@nobilus39 Kiedy kupiłaś ten produkt?
najprawdopodobniej 20.07.2024
@nobilus39 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
@KLAUDIAW1988 Są przywrócone 🙂
25 marca złożyłam dwa zamówienia u jednego sprzedającego, za pierwszym razem pomyliłam formę dostawy i anulowałam zamówienie, jednak środki zostały już pobrane i zamówiłam 2 raz już z poprawną dostawą. Później przez pomyłkę ukryłam ten pierwszy zakup. Do teraz nie dostałam zwrotu środków i chciałabym złożyć reklamację, ale nie mogę tego zrobić w momencie kiedy zakup został ukryty.