anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Klosek_525
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam Pani zamówiła u mnie 3szt produktu z opcją płatności za pobraniem po czym napisała w wiadomosci że zamówienie zostało zrobione przez pomyłke i prosi o anulowanie zamówienia na co ja odpisałem że to ona musi anulować zamówienie i zero odzewu , a mam ustawione automatyczne rozliczanie sie z prowizji i zabrało mi automatycznie 40 zł prowizji , co teraz zrobić aby odzyskać prowizje za produkt którego nie sprzedałem, poczekać aż minie mój czas na nadanie przesyłki i zwroci się prowizja automatycznie?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
Client:35386082
#17 Koryfeusz

tu napisz prośbę o zwrot prowizji: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
załącz info od kupującej

oznacz moderatorów
Klosek_525
#7 Wielbiciel

nie uznaja przeciez prosby o zwrot bo nie anulowala zamowienia 

oznacz moderatorów
#17 Koryfeusz

napisała w wiadomosci że zamówienie zostało zrobione przez pomyłke i prosi o anulowanie zamówienia

Nie musi tego robić przez Allegro, ważne, że zrobiła to na piśmie. Przepisy wymagają formy pisemnej, nie wymagają, że trzeba coś kliknąć w Allegro. Gdyby zrobiła przez Allegro, to by Ci prowizję oddali automatycznie, ale ona napisała inaczej, więc musisz im pokazać tę inną informację, bo oni jej nie widzą. Dlatego musisz napisać przez formularz i dołączyć tę info od niej.

oznacz moderatorów
Klosek_525
#7 Wielbiciel

w jaki sposob im to pokazac bo w formularzu piszac do nich nie mozna zalaczyc plikow 

oznacz moderatorów
#17 Koryfeusz

Wybierz kontakt przez maila, to bedzie można dołączyć plik

oznacz moderatorów
Klosek_525
#7 Wielbiciel

IMG_3470.jpegmam kontkat przez email a i tak nie widze gdzje ten plik zalaczyc , musze tylko wybrac login jej j nr aukcji

oznacz moderatorów
#17 Koryfeusz

Nie wiem co jest na obrazku, masz za niską rangę.
Pokombinuj trochę, tam jest możliwość dodania załącznika, w którymś momencie. Ostatecznie możesz napisać w treści, że masz to na piśmie, ale nie umiesz dodać załącznika 😛

oznacz moderatorów
Klosek_525
#7 Wielbiciel

tak juz dodalem im zalacznik, po jakim czasie mniej wiecej odpowiadaja?

oznacz moderatorów
Klosek_525
#7 Wielbiciel

tak juz ogarnelem i dodalem plik dzieki , po jakim czasie sje odzywaja ?

oznacz moderatorów
#17 Koryfeusz

Różnie, 1-3 dni, teraz mają więcej zapytań od kupujących, to może im zająć dzień więcej.

oznacz moderatorów