Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:107310393 napisz proszę, o jaki zakup chodzi, przywrócę go dla Ciebie.
Czy jest możliwość przywrócić wszystkie ukryte zakupy? czy tylko jeden można ?
Dzień dobry, proszę o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego zakupu z wczoraj. Dziękuję
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@duzapelagia Proszę, gotowe! 😊
@ssebixx1337 Mogę przywrócić wszystkie do 2,5 roku wstecz. Daj znać czy to zrobić. 😊
Okk to proszę o przywrócenie
@ssebixx1337 Proszę, gotowe! 😊
Dzień dobry,
Ukryłem zakup z dnia bodajże 03.12.2024 jest to XBOX, czy można go odkryć, potrzebuje zobaczyć na jakim etapie jest zamówienie
@Bar4321 Pewnie, już przywróciłam zakup i będzie widoczny w zakładce Moje zakupy. 😊
Witam. Prosiłbym o przywrócenie ukrytego zakupu trzech listew led . Dzięki
@ZaufanaOsoba Gotowe! 😊
potrzebuje zobaczyć moje ukryte zakupy
Poproszę o przywrócenie mojego ukrytego zakupu z 25 lub 26 listopada. Z góry dzięki
Jeszcze raz proszę o przywrócenie, jednak będę musiał zwrócić przedmiot :(, dziękuję i przepraszam za upierdliwości.
Proszę o przywrócenie zakupu z ukrytych zakupów. Produkt etui + szkło Apple Watch 40 mm
@Client:50077065 zakup powinien być już widoczny 🙂
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
potrzebuję przywrócić ukryty zakup włóczki z szydełkami ponieważ muszę pilnie je zwrócić
@dzialka123 zakup powinien być już widoczny 🙂