anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

pytanie o dyskusje która nie istnieje i cały szereg kompromitujących tematów

golabi
#7 Wielbiciel
Allegro ODEZWIE SIĘ KTOŚ DO MNIE Z NORMALNEGO MAILA CZY RÓWNOLEGLE Z SPRAWĄ PODRÓBKI PASKA DO CAN AMA MA SIĘ TOCZYĆ KOLEJNE POSTĘOWANIE Z ART 286 KK. Kontakt zerowy. Dostaje maile z prośbą o odpowiedz na pytanie w dyskucji która NIE ISTNIEJE. Nie istnieje również w zakładce kupione produkt który kupiłem. Generalnie nie ma po moim zakupie śladu.
I proszę oszczędzić mi i reszcie społeczeństwa **piiip**olenia o formularzach kontaktowych bo to u was nie działa. Celowo "was" z małej litery bo duża to oznaka szacunku a ja już go do was nie mam.
Screenów mam już pełny folder i to ostatnia próba mojego kontaktu w tej sprawie. Z następnym ide na policje do śledczego który uwielbia sprawy allegro. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   . 
oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

MOJEGRATY5
#14 Krzewiciel

Witam.

@golabi 

Niestety straszenie Allegro to strata czasu, bo ani policji ani śledczych się ono nie boi.

Jak masz jakieś konkrety to idź do sądu. Kilku podobno wygrało, to i Tobie być może się uda.

A jeśli jakiegoś zakupu nie masz w kupionych, to albo kupiłeś z innego konta (niektórzy nawet nie wiedzą że maja ich kilka), albo kupiłeś na fałszywej stronie i Allegro nic do tego.

Pozdrawiam. Marek. (nie pracownik Allegro jak by coś)

oznacz moderatorów

golabi
#7 Wielbiciel

Nie zrozumiałeś. To ostatni kanał w którym próbuje skontaktować się z allegro w sprawie dyskusji w której oni chcą odemnie odpowiedzi a ja nie mogę jej udzielić.  Mam  jedno konto na allegro więc nie ma takiej możliwości żeby złożył zamówienie z innego konta. Cała korespondencja była prowadzona z tego konta zakupowego. 

Ja nikogo nie strasze tylko informuje. Obecnie toczy się sprawa w sprawie wspierania handlu podróbkami więc nie widzę problemu albo rozpoczęła się kolejna. Obecny  temat jest tylko próba kontaktu i będzie dowodem w sprawie że wykorzystalem wszystkie możliwości kontaktu .  

oznacz moderatorów

MOJEGRATY5
#14 Krzewiciel

mój błąd...

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@golabi a te powiadomienia na e-mail to ten sam, który masz przypisany do tego  konta?

oznacz moderatorów

golabi
#7 Wielbiciel

Dokładnie tak 

oznacz moderatorów

golabi
#7 Wielbiciel

Zrzut ekranu 2025-09-28 161545 2.png

Zrzut ekranu 2025-09-28 161512 1.png

Zrzut ekranu 2025-09-28 180804 wszytskie dyskusje.png

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@golabi o ile dobrze pamiętam jak wysyłają temaile to tam na początku podają nazwę konta ktorego mail dotyczy i to wpisane masz swoje z nazwy czy jakieś inne?

oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@golabi w tym email powinien być odnośnika, który przenosić do dyskusji

oznacz moderatorów

golabi
#7 Wielbiciel

Jest jak najbardziej i przenosi do dyskusji której nie ma . Na koncie nie mam żadnych kupionych produktów i żadnej dyskusji jakiejkolwiek. 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @golabi, sprawdziłem i rzeczywiście, istnieje dyskusja na koncie, z którego piszesz. Poprosiłem odpowiedni dział o zweryfikowanie tej sprawy. Z racji trwającego weekendu, czas odpowiedzi może się wydłużyć. 
Z tego co widzę, zakup nie powinien być ukryty, sprawdzimy to.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

golabi
#7 Wielbiciel

Właśnie dostałem kolejna wiadomość i nie mam możliwości odpowiedzi na nią . 

Screenshot_2025-09-28-19-44-14-935_com.emclient.mailclient.jpg

oznacz moderatorów

golabi
#7 Wielbiciel

To teraz drogi moderatorze wyobraz sobie że taki temat trafia na osobę mniej zdetrminowaną odemnie.  Nie skontaktuje się w sprawie zakupu bo przecież według allegro nic nie kupiła. Nie skontaktuje sie w sprawie dyskusji bo przecież nie ma żadnej dyskusji. Nie skontaktuje się też w sprawie wyjaśnienia problemu z zakupem bo klikając w każdy inny temat zostanie zignorowana lub grzecznie odesłana do odpowieniego działu z informacją aby zrobić to poprzez formularz kontaktowy pod zakupem konkretnego przedmiotu. Nie zrobi tego bo...... tu wróc do poczatku tego tekstu. Jak dojdziesz do tego momentu to polecam znowu wrócic do początku. I tak w kółko marnując swój czas.  Fajnie ????  Zapewniam że nie i oczywiście nie omieszkam powiadomic o tym odpowiednie instytucje.  

oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@golabi na przeglądarce korzystasz z allegro?

oznacz moderatorów

golabi
#7 Wielbiciel

korzystam z róznych przeglądarek i na kazdej jest to samo. CHROME, EDGE, OPERA

oznacz moderatorów

Trendy__girl
#7 Wielbiciel

A czy prowadzisz też konto firmowe? Teraz Allegro rozdzieliło i jeżeli ktoś prowadzi konto firmowe a dyskusja jest na koncie prywatnym to nie będzie jej widział, tak samo z zakupami i zakładką ulubione. Ja niestety nie odebrałam przez to już kilku zamówionych paczek, bo nie wyświetlają i się przez to komunikaty o dostawie na aplikacji...

oznacz moderatorów

quadowanie_pl
#8 Zapaleniec

To jest jakas wskazówka bo z tego komutera czasem ktos się loguje do konta formowego ale to nie  jest mój problem. 

oznacz moderatorów

Trendy__girl
#7 Wielbiciel

Żeby zobaczyć zakupy prywatne i wszystko co z nimi związane musisz przejść na konto prywatne - tam jest taka zakładka "wybierz jak kupujesz" na szarym tle (na komputerze) jak najedziesz na swój login w prawym górnym roku. Nie umiem tego inaczej wytłumaczyć 🙂 Ogólnie mam nadzieję, że Allegro wycofa ten podział, bo zrobił straszne zamieszanie...

oznacz moderatorów

quadowanie_pl
#8 Zapaleniec

miałaś racje ale sam pomysł ukrywania podstawowych informacji na tym etapie jest tak durny jak większość pomysłów całego allegro. 

oznacz moderatorów

MOJEGRATY5
#14 Krzewiciel

Witam.

@quadowanie_pl 

Jeśli logując się na swoje konto korzystasz "ze wspólnego komputera" z innymi użytkownikami to MOŻESZ MIEĆ POWAŻNY PROBLEM.

Jak któryś z użytkowników korzystających ze wspólnego komputera narobi "smrodu", to wszystkie konta na które wchodzono logując się z tego komputera ZOSTANĄ UZNANE ZA POWIĄZANE i zostaną na nie nałożone takie same restrykcje jak na konto "winowajcy", z blokadą konta włącznie, obowiązujące do czasu, aż powód blokady zostanie usunięty.

Do powiązania kont wystarczy czasem korzystanie z tej samej sieci WIFI.

Jak do tego dojdzie to Allegro nie poda Ci danych osób z którymi twoje konto zostało powiązane, a Ty będziesz szukał i szukał i szukał...

Są tu dziesiątki takich wpisów.

Na swoje konto należy logować się tylko i wyłącznie ze swojego urządzenia, korzystającego z własnego dostępu do internetu.

Pozdrawiam. Marek.

oznacz moderatorów