anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"uszkodzenie mechaniczne – reklamacja odrzucona" proszę o weryfikację.

adamcyn
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Szanowni Moderatorzy,

prosiłbym abyście się przyjrzeli mojej dyskusji o szczoteczce do zębów.

Sprzedawca jak mantrę powtarza „uszkodzenie mechaniczne – reklamacja odrzucona” a sztuczna inteligencja mu to przyklepała i odesłała mnie do AOK.

Załączone wczoraj zdjęcia i opis usterki jednoznacznie potwierdzają, że to wada materiału i użytkownik nie miał na to żadnego wpływu.

Bardzo proszę o weryfikację.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@adamcyn masz opinię biegłego? jak nie to do sądu i was rozsądzi, sprzedawca ma prawo odrzucić reklamację pewnie ma odpowiedź od producenta że uszkodzenie mechaniczne i nic z tym nie zrobisz, a ekspertyza producenta jest lepsza niż biegłego

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@adamcyn Allegro nie ma prawa podważać decyzji sprzedającego. 
Możesz to zrobić jedynie Ty - na drodze sądowej.

Jak dają AOK to bierz.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@adamcyn To sprzedawca weryfikuje i odrzuca lub uwzględnia Twoją reklamację > dyskusja odesłała Cię do AOK, to wystaw wniosek i po sprawie > no chyba, ze zależy Ci koniecznie na udowodnieniu swojej racji > ktoś w dyskusji już podjął decyzję i moderatorzy nie mogą jej zmienić

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@adamcyn przeczytałam Twoją dyskusję ze sprzedawcą. Dwukrotnie poinformował Cię, że odrzuca Twoją reklamację i ma do tego pełne prawo. My jako Allegro nie mamy wpływu na tę decyzję i jako platforma nie możemy jej zmienić. Sprzedawca wypełnił wszystkie swoje obowiązki,  więc nasz pracownik zaprosił Cię do skorzystania z programu Allegro Ochrona Kupujących. Nie ma tutaj żadnych nieprawidłowości po stronie sprzedającego, czy naszej jako Allegro. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów