Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Szanowni Moderatorzy,
prosiłbym abyście się przyjrzeli mojej dyskusji o szczoteczce do zębów.
Sprzedawca jak mantrę powtarza „uszkodzenie mechaniczne – reklamacja odrzucona” a sztuczna inteligencja mu to przyklepała i odesłała mnie do AOK.
Załączone wczoraj zdjęcia i opis usterki jednoznacznie potwierdzają, że to wada materiału i użytkownik nie miał na to żadnego wpływu.
Bardzo proszę o weryfikację.
@adamcyn masz opinię biegłego? jak nie to do sądu i was rozsądzi, sprzedawca ma prawo odrzucić reklamację pewnie ma odpowiedź od producenta że uszkodzenie mechaniczne i nic z tym nie zrobisz, a ekspertyza producenta jest lepsza niż biegłego
@adamcyn Allegro nie ma prawa podważać decyzji sprzedającego.
Możesz to zrobić jedynie Ty - na drodze sądowej.
Jak dają AOK to bierz.
@adamcyn To sprzedawca weryfikuje i odrzuca lub uwzględnia Twoją reklamację > dyskusja odesłała Cię do AOK, to wystaw wniosek i po sprawie > no chyba, ze zależy Ci koniecznie na udowodnieniu swojej racji > ktoś w dyskusji już podjął decyzję i moderatorzy nie mogą jej zmienić
@adamcyn przeczytałam Twoją dyskusję ze sprzedawcą. Dwukrotnie poinformował Cię, że odrzuca Twoją reklamację i ma do tego pełne prawo. My jako Allegro nie mamy wpływu na tę decyzję i jako platforma nie możemy jej zmienić. Sprzedawca wypełnił wszystkie swoje obowiązki, więc nasz pracownik zaprosił Cię do skorzystania z programu Allegro Ochrona Kupujących. Nie ma tutaj żadnych nieprawidłowości po stronie sprzedającego, czy naszej jako Allegro.