Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
Może warto dopracować algorytm i nie nakładać blokad na konta z włączonym uwierzytelnianiem dwuskładnikowym?
@Arsene911 Dopracowanie algorytmu jest pracochłonne, efekty bedą kiedyś w przyszłości a może nigdy.
Takie profilaktyczne blokowanie konta jest tanie, no i wywołuje efekt psychologiczny, złudzenie że ktoś niby dba o bezpieczeństwo.
@Arsene911 dwuskładnikowe logowanie nie jest 100% zabezpieczeniem, bo nie każdy ma blokadę w telefonie, a telefon można zgubić, lub może zostać ukradziony, algorytmy wykrywają jedynie logowania odstępujące od normy, na przykład inna lokalizacja, bądź logowanie na nowym urządzeniu, ludzie naprawdę mają po kilkanaście kont na Allegro i często o tym nie wiedzą, a dla oszustów to jest dobry Deal
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
@mgrzecho ograniczenie zostało już zdjęte.
Chciałem dokonać następnego zakupu a tu wyskoczyło że konto zostało zablokowane. Czemu?
Poszukaj na swojej poczcie mówiła od allegro ,również w spamie
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Da radę zdjąć blokadę ?
Jak potwierdzisz że jesteś sobą to po jakimś czasie powinna zejść blokada.
@Belcardi napisz te blokady szybko zdejmują