Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
@mik16 Na Twoim koncie nie ma ograniczeń zakupowych. 🙂
bardzo prosze o odblokowanie 😞 potrzebuje szybko zrobic zakupy
„To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.”
Dlaczego proba kupna karty podarunkowej uzywajac karty podarunkowej allegro zablokowala mi konto?
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
@Client:118616501 nie da się opłacić karty podarunkowej inną kartą podarunkową. Działam w sprawie Twojego konta, poczekaj proszę chwilkę.
@Client:118616501 musisz skontaktować się za pomocą formularza z Działem bezpieczeństwa, ponieważ Twoje konto zostało zawieszone, tylko z nimi możesz wyjaśnić tę sprawę.
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
Mogę prosić o odblokowanie?
@Client:108750623 powinno już być w porządku.
Również właśnie natknąłem się na ten problem. Mam konto na allegro od 19 lat, o co chodzi? Czy mogę prosić o odblokowanie?
@Dresix90 problem nie powinien już występować. Poproszę o informację, gdyby było inaczej 🙂
Dzień dobry, pojawił mi się ten sam problem co w temacie. Proszę o zdjęcie blokady.
Konto aktywnie funkcjonuje od 15 lat.
@ChrisPL2 Skierowałam prośbę o zdjęcie blokady. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości.
Dzień dobry, pojawił mi się ten sam problem co w temacie. Proszę o zdjęcie blokady.
@Client:111055189 już działam w tej sprawie.
@Client:111055189 blokada zdjęta, więc możesz już kupować bez przeszkód.
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam, u mnie ten sam problem. Proszę o zdjęcie blokady spowodowanej moją pomyłką kupna PayPal i wskoczył ten sam komunikat co powyżej mieli użytkownicy:)
U mnie już ok jest. Ciekawe dlaczego tak się dzieje 🙂
@kristoferos1992 Udzieliłam Ci odpowiedzi w innym wątku. 🙂