Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Mam problem z tym że nie mogę znaleźć ukrytych(przez przypadek ) zakupów. Czy bym mogła prosić o radę ?
@Client:125123234 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce Moje zakupy 🙂
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ czy można odkryć przez przypadek ukryty zakup? Sprzed paru dni
Czy mógłby ktoś przywrócić ukryty zakup
etui ładujące Beats buds
@Client:50300895 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
czy możesz pokazać moje zakupy na moim koncie?
@Client:114352660 proszę! Zakup jest ponownie widoczny.
Witam. Kupiłam kilka rzeczy, opłaciłam itp. Po czym kliknelam ukryj moje zakupy. Jak przywrócić żebym je widziała?
@Client:47986737 mogę przywrócić zakupy, daj proszę znać czy jakiś konkretny lub z jakiego okresu czasu. 😊
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Witam
Ukryłam zakupy i gdzie mogę je teraz znaleźć?
@Client:115374147 Mogę przywrócić zakup, daj proszę znać o który dokładnie chodzi lub z jakiego okresu czasu.
Dokładnie chodzi z dat 24.01.2025 i 25.01.2025
Witam z wczoraj po 22
@Client:115374147 przywróciłam już zakup na Twoim koncie. 😊
Dziękuję. Tego opłaconego zakupu nie mogę już zaktualizować, żeby sprzedający wysłał a anulować ten nieopłacony?
@Client:115374147 Przykro mi, ale nie będzie już możliwości żeby wycofać anulowanie zakupu. W takiej sytuacji możesz ponowić zakup.
Dziękuję bardzo za odpowiedź
chciałbym znowu zobaczyć moje ukryte zakupy. Gdzie znajdę opcję umożliwiającą odblokowanie ?
Nie ma
po to ukrywa się zakupy
mialas napisane ze to bezpowrotne ?
teraz pozostaje ci proszenie pracownika allegro o przywrócenie