anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ulubione - Listy obserwowanych

MAMY ROZWIĄZANIE!
arakin84
#7 Wielbiciel#

Witam,

Kiedyś w zakładce Ulubione były jasno podzielone listy: LISTY / OFERTY / WYSZUKIWANIA / SKLEPY. Teraz tego nie widzę – gdzie się to podziało?

Druga sprawa – jak usunąć z Ulubionych „Propozycje przesyłek”, które Allegro samo mi tam dorzuca? Jest to MEGA irytujące, bo zamiast moich zapisanych ofert pojawiają się jakieś przypadkowe produkty, których wcale nie chcę obserwować.

Czy jest możliwość wyłączenia/ukrycia tej funkcji?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
158 ODPOWIEDZI 158
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Roy_Spider Sortowanie po czasie do końca nie działa zgodnie z założeniami i trwają prace nad usunięciem przyczyny problemu. Przepraszamy i prosimy o cierpliwość.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
allecd
#10 Popularyzator#

co trwa już 4 dzień, zresztą od początku nie działało. Jak na taką firmę wstyd że upieracie się przy swoim i wprowadzacie totalnie nieprzetestowane zmiany.  Oczywiście bez żadnej wcześniejszej zapowiedzi 😞

oznacz moderatorów
fromkristofox
#8 Zapaleniec#

Jeszcze wczoraj w "Ulubione" widoczny był jasny podział: LISTY / OFERTY / WYSZUKIWANIA / SKLEPY. Zastąpiono to absurdalną listą, która wrzuca wszystko do jednego worka, nie pokazuje czasu do końca oferty, nie pokazuje ile sztuk przedmiotu zostało, w zakończonych nie widzę czy przedmiot się sprzedał czy nie. To jest jakiś żart? Tragiczna, absurdalna zmiana, która strasznie frustruje użytkowników. Proszę o przywrócenie poprzednich funkcjonalności sekcji "Ulubione". W obecnej postaci korzystanie z tego to czysty masochizm. Dlaczego psujecie dobre funkcje zastępując je takim "czymś", czy ktoś to w ogóle testował? Na Allegro Gadane widzę, że grono niezadowolonych tą zmianą użytkowników powiększa się. Proszę o reakcję i przywrócenie funkcjonalności.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@fromkristofox Obecnie listę ofert w Ulubionych możesz uporządkować, korzystając z filtrów. Decydujesz czy przeglądasz oferty czy wyszukiwania, a także czy interesują Cię oferty trwające czy zakończone.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
fromkristofox
#8 Zapaleniec#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Owszem, mogę zdecydować czy przeglądam oferty czy wyszukiwania oraz zakończone czy trwające, ale nie zmienia to faktu, że wcale nie działa to dobrze.

Po pierwsze:

-sortowanie według czasu do końca nie działa - poniżej przykład co widzimy po ustawieniu filtra "Czas do końca" - czy tak Państwa zdaniem wygląda poprawne sortowanie według czasu do końca?

fromkristofox_0-1755850830411.jpeg

Po drugie - zniknęła możliwość sortowania według nazwy sprzedawcy. Było to bardzo użyteczne - obserwując po kilka ofert od różnych sprzedawców łatwo było mi przejrzeć wszystkie obserwowane u danego sprzedawcy, porównywać je i na tej podstawie tworzyć zestawy. Obecnie jedyną opcją posortowania wg nazwy sprzedawcy jest wpisanie nicku sprzedawcy w szukajkę ALE widzę wówczas TYLKO oferty tego jednego sprzedawcy. Utrata tej funkcjonalności bardzo mocno obniża jakość i sens całej sekcji "Ulubione".

Po trzecie - "Zakończone" przestały wyświetlać BARDZO istotne dla kupującego informacje - czy dana oferta się sprzedała czy nie (np. "5 osób kupiło") oraz ile sztuk zostało. Bez tej funkcjonalności użytkownicy pozostawieni są w ciemnościach, nie wiadomo czy warto sprawdzać ofertę danego sprzedawcy bo przedmiot może się pojawi (jeśli nie został sprzedany), a może nie? Szukaj wiatru w polu.

Po czwarte - wygląd/layout Ulubionych w aplikacji mobilnej jest nieprzejrzysty, kafelki z ofertami są "duże", a  pokazują mało informacji - przed zmianą było dużo lepiej.

Po piąte, każdorazowe otwarcie zakładki ulubione RESETUJE ustawienia! To jest bardzo uciążliwe. W poprzedniej wersji Ulubionych moje ustawienie było zapamiętane, co było bardzo komfortowe - przy każdym otwarciu zakładki Ulubione widziałem oferty według wcześniej ustawionych przeze mnie filtrów - trwające lub zakończone oferty, teraz muszę to robić za KAŻDYM RAZEM gdy otwieram Ulubione - uciążliwe i frustrujące.

Czy te zmiany zostały w ogóle przetestowane?
oznacz moderatorów
zelog
#1 Nowicjusz#

Nie można sortować aukcji w ulubionych po czasie do końca . Po co było to zmieniać .

oznacz moderatorów
michaela7777
#8 Zapaleniec#

po to, żeby był burdel.

oznacz moderatorów
zelog
#1 Nowicjusz#

burdel to masz w głowie, ogarnij się 

oznacz moderatorów
krzyyss
#8 Zapaleniec#

U mnie z allegro sortuje, ale na górze mam nieposortowane aukcje z allegro lokalnie. To porażka.

oznacz moderatorów
zelog
#1 Nowicjusz#

Nie można sortować wg, czasu

oznacz moderatorów
michaela7777
#8 Zapaleniec#

nie można sortować według niczego, więc dlaczego ja mam burdel w głowie??

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@michaela7777 Opcje filtrowania i sortowania się nie zmieniły, dlatego prosimy Cię o więcej szczegółów.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
krzysioR32
#8 Zapaleniec#

kolejna patologia ze strony Allegro. sami siebie zaraz zaorają takimi decyzjami

oznacz moderatorów
fromkristofox
#8 Zapaleniec#

Jeszcze wczoraj w zakładce Ulubione były jasno podzielone listy: LISTY / OFERTY / WYSZUKIWANIA / SKLEPY. Zastąpiono to absurdalną listą, która wrzuca wszystko do jednego worka, nie pokazuje czasu do końca oferty, nie pokazuje ile sztuk przedmiotu zostało, w zakończonych nie widzę czy przedmiot się sprzedał czy nie. To jest jakiś żart? Tragiczna, absurdalna zmiana, która strasznie frustruje użytkowników. Proszę o przywrócenie poprzednich funkcjonalności sekcji "Ulubione". W obecnej postaci korzystanie z tego to czysty masochizm. Dlaczego psujecie dobre funkcje zastępując je takim "czymś", czy ktoś to w ogóle testował? Na Allegro Gadane widzę, że grono niezadowolonych tą zmianą użytkowników powiększa się. Proszę o reakcję i przywrócenie funkcjonalności.

oznacz moderatorów
makomk
#3 Debiutant#

Wchodzę sobie dzisiaj na obserwowane aukcje, a tam jakaś masakra, zniknęły zakładki Oferty i Wyszukiwania, jedyne funkcjonalne i przydatne widoki które tam były. Komu to przeszkadzało ? A teraz zostaliśmy z Listami, na których nic nie widać, zajmują 3 razy więcej miejsca i nic nie działa. Gratulacje dla zespołu Allegro za konsekwentne niszczenie tego serwisu i pogarszanie doświadczeń użytkowników.

Mam cichą nadzieję że jednak w zespole Allegro jest ktoś kto ma odrobinę mózgu i potrafi go użyć i usunięte funkcje zostaną przywrócone.

oznacz moderatorów
KrzysioJaw
#9 Pomysłodawca#

Witam. Znikło mi sortowanie ofert obserwowanych , niby są filtry , klikam ale oferty przerzucają się całkowicie przypadkowo , w ten sposób nie moge posortować by widzieć co dziś się będzie kończyło... 

Znowu jakieś "dobre" zmiany  na allegro czy tylko u mnie taki problem z niewiadomych mi przyczyn ? 

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Wczoraj już masa ludzi krzyczała więc nie tylko u Ciebie.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
KrzysioJaw
#9 Pomysłodawca#

świetnie... mam ponad 300ofert obserwowanych i teraz szukaj co się będzie kończyło dziś a co zdążyło uciec zanim odszukałem tą ofertę 😕 

oznacz moderatorów
rambosek1
#7 Wielbiciel#

Przy wybraniu sortowania  "czas do końca" w zakładce ulubione aukcje nie są sortowane według czasu 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@rambosek1 Wiemy o tym problemie i pracujemy nad jego usunięciem. Przepraszamy za nieprawidłowości.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów