Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego zostalem zablokowany
Nie mogę wejść na swoje konto na Allegro. Dostaje komunikat że konto to jest zablokowane
@Magda_210899 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Cześć
Podczas przeglądania ofer, zostało zostało mi zablokowane konto. Jak mogę takie konto odblokować i to na cito muszę zamówić do szkoły prezenty na dzień kobiet.
Taki mam komunikat
@ewcia91 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
@wisniamarta problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Aplikacja pokazuje że zostałem zablokowany proszę o pilny natychmiastowy kontakt telefoniczny [edycja]
@RIFO2002 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Chciałam się dowiedzieć dlaczego zostałam zablokowana ale allegro. Chciałam sprawdzić status zamówienia i zostałam nagle zblokowana .
@Client:109929394 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Witam mam pytanie,z jakiego powodu zostało zablokowane moje konto w dniu dzisiejszym?
@sylwia-artur problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
tez mi sie chwilę temu pojawil ten komunikat
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @_HolaOla_ u nas to samo
Chyba Allegro ma jakiś problem globalny, bo u mnie też jest problem na różnych urządzeniach.
U mnie to samo, rowniez **piiip** wyslal mi ten sam komunikat 😜
Przed chwilą dosłownie pojawił się tan sam komunikat. Wysłałem wiadomoość i po paru minutach mnie odblokowano.
Ten sam problem! Czy to jakiś problem Allegro?
Dzień Dobry
Proszę o odblokowanie konta
Pojawia się taki komunikat, że przeglądam i klikam dużo szybciej niż normalny człowiek