anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[3.03.2025] Zostałeś zablokowany.

MAMY ROZWIĄZANIE!
krzysztof_k6_ok
#1 Nowicjusz#

Dlaczego zostalem zablokowany

oznacz moderatorów
166 ODPOWIEDZI 166
Magda_210899
#1 Nowicjusz#

Nie mogę wejść na swoje konto na  Allegro. Dostaje komunikat że konto to jest zablokowane

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Magda_210899 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
ewcia91
#1 Nowicjusz#

Cześć 

Podczas przeglądania ofer, zostało zostało mi zablokowane konto. Jak mogę takie konto odblokować i to na cito muszę zamówić do szkoły prezenty na dzień kobiet.

Taki mam komunikat 

Screenshot_20250303-130736.png

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@ewcia91 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
wisniamarta
#1 Nowicjusz#

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@wisniamarta problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
RIFO2002
#1 Nowicjusz#

Aplikacja pokazuje że zostałem zablokowany proszę o pilny natychmiastowy kontakt telefoniczny [edycja]

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@RIFO2002 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:109929394
#1 Nowicjusz#

Chciałam się dowiedzieć dlaczego zostałam zablokowana ale allegro. Chciałam sprawdzić status zamówienia i zostałam nagle zblokowana .

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:109929394 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
sylwia-artur
#1 Nowicjusz#

Witam mam pytanie,z jakiego powodu zostało zablokowane moje konto w dniu dzisiejszym?

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@sylwia-artur problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
foto-hurtownia
#11 Animator#
Cześć, Nie wiem z jakiego powodu zablokowaliście nam konto - "Dlaczego zostałeś zablokowany? Coś w zachowaniu twojej przeglądarki zwróciło naszą uwagę. Powody mogą być różne: przeglądasz strony i klikasz dużo szybciej niż przeciętny człowiek coś uniemożliwia działanie Javascript na twoim komputerze w tej samej sieci (IP ...) operuje robot" Proszę o odblokowanie, bo nie mam jak pracować. Dzięki! @
oznacz moderatorów
Delikates_Wloski
#8 Zapaleniec#

tez mi sie chwilę temu pojawil ten komunikat 

oznacz moderatorów
deymon_pl
#11 Animator#
oznacz moderatorów
FSMED
#9 Pomysłodawca#

Chyba Allegro ma jakiś problem globalny, bo u mnie też jest problem na różnych urządzeniach. 

oznacz moderatorów
Dancia16
#1 Nowicjusz#

U mnie to samo, rowniez **piiip** wyslal mi ten sam komunikat 😜

oznacz moderatorów
whvn
#8 Zapaleniec#

Przed chwilą dosłownie pojawił się tan sam komunikat. Wysłałem wiadomoość i po paru minutach mnie odblokowano.

oznacz moderatorów
d8minik5
#7 Wielbiciel#

Ten sam problem! Czy to jakiś problem Allegro?

oznacz moderatorów
Ignis_piro
#9 Pomysłodawca#

Dzień Dobry 

Proszę o odblokowanie konta
Pojawia się taki komunikat, że przeglądam i klikam dużo szybciej niż normalny człowiek

oznacz moderatorów