Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Jakiś nieszczęśnik założył temat "Rower" z nieco niefortunnie sformułowaną treścią. Coś w tym wątku napisałam, kliknęłam "publikuj", w tym samym momencie wątek zniknął. No i mam powtórkę z rozrywki:
Aby kontynuować, kliknij przycisk Wstecz w przeglądarce.
Nie mam dostępu do "Ja w Społeczności".
Liczę na skuteczną pomoc.
nie ma Cię Tutaj
@szymela54 Czy przelogowanie się nie rozwiązuje problemu?
@nat_not Sory, ale jak rozumieć "przelogowanie się"? Bo jeśli chodzi o wylogowanie się i ponowne zalogowanie - to nie, nie rozwiązuje.
@szymela54 Rozumiem. Przekazałam zgłoszenie o problemie do odpowiednich osób.
@nat_not Dzięki. Pozdrawiam odpowiednie osoby 🙂
@nat_not Wczoraj, późną nocą otrzymałam maila z adresu powiadomienia@spolecznosc.allegro.pl (dot. tego tu wątku) "Czy odpowiedź była satysfakcjonująca?" zawierającego:
- pytanie: "Czy wśród zamieszczonych odpowiedzi znalazło się rozwiązanie Twojego problemu?"
- sugestię, aby "wyświetlić odpowiedzi i oznaczyć jedną z nich jako zaakceptowane rozwiązanie"
- oraz podziękowanie, że jestem "częścią naszej rozgadanej społeczności"
Cieszy mnie ogromnie "podziękowanie"😉.
Jeszcze bardziej ucieszy mnie "rozwiązanie problemu" (wprawdzie niedużego, ale jednak dolegliwego) i z przyjemnością oznaczę jakąś odpowiedź jako rozwiązanie - jeśli takowe się pojawią.
Przypominam się i polecam łaskawej pamięci 🙂
@szymela54 Problem jest znany. Odpowiedni zespół pracuje nad jego rozwiązaniem.
@w_kiwi Rozumiem, że to "chwilę"🤣 potrwa i że treść wysłanego przez allegro maila najlepiej zignorować (bo ta robota to robota bota). Tylko jaki jest sens wysyłania takich wiadomości, sugerujących dokonanie rozwiązania? (pytanie retoryczne)
Pozdrawiam🙂
@w_kiwi Ja z prawdziwą radością czytam takie teksty o powołaniu "odpowiedniego zespołu"
Za moich czasów jeśli nie chciano jakiegoś problemu rozwiązać to powoływano "komisję" Czasy się zmieniają, "odpowiednie zespoły", komisje, trzymają się ciągle świetnie
Wiemy jak działają w Polsce komisje, to jest najskuteczniejszy sposób żeby stworzyć wiele sprzecznych wersji problemu, a potem stworzyć jakąś fikcję antyrozwiązania.
Temat "szkiców" jest znany od około 2 lat, odpowiednie zespoły działają i na pewno będą działać do końca Allegro a nawet dłużej. Na pewno jeden zdolny programista rozwiązał by problem w ciągu dnia, ale zespoły muszą działać dłużej, dobrą pracę trzeba szanować.
pamiętam te czasy i pamietam żart który wtedy się narodził. Jeżeli jest połowa grudnia a na polu została nie skoszona pszenica i nie wykopane buraki to co się najpierw zbiera? Oczywiście że egzekutywa KW PZPR.
@szymela54 ja na twoim miejscu to napisał bym tak jak Kaczmarski, że
"na Gadanym nie jest źle,
Zabawek mamy tutaj w bród
Po całych dniach bawimy się
W coraz to inny trud
@msniezek nam przypatruje się
Pilnuje gdzie zabawy kres
W przedszkolu naszym nie jest źle
Kiedy się grzecznym jest"
😁
@KOGIEL_T W przedmiotowym wątku byłam wyjątkowo grzeczna 😁
PS ale żeby Bogu ducha winny rower usuwać? 😂
A to chodziło o ten rower stacjonarny, co gościu wtargał na czwarte piętro, a teraz nie da rady znieść na dól🤔
@KOGIEL_T Rozumiem... Czyli żeby znieść go na dół, potrzebował linku do aukcji zakupionego (przez siebie) roweru. To całkiem logiczne 😉
I bardzo słusznie postąpił że zgłosił problem na Allegro, jest Allegro Protect, "odpowiedni zespół" powinien mu kupić mieszkanie na parterze albo samodzielny dom.
A do znoszenia roweru z czwartego piętra może dojeżdżać sprzedający. Nie takie problemy na Allegro rozwiązano.
@szymela54 a co powiesz na rower "miejski męski"🤔 , również był usunięty😁
@KOGIEL_T napisał(a):
ja na twoim miejscu to napisał bym tak jak Kaczmarski
Kaczmarski, powiadasz... A znasz może taki jego "utwór"🤣 "Kiedy kamboj nie ma konia" śpiewany przez niego na "tajnych kompletach"? (jest w sieci i być może na YT)
To napiszę, co mi tam 😂
Kiedy portal nie ma woli
Kiedy portal nie ma woli
Kiedy czekasz na ich drobny gest
Kiedy portal nie ma woli
Coś naprawić, gdy [spindoli]
Pogódź się, że teraz jest jak jest
Do portalu innego
Do innego idź na fest
Bo ten nasz już nie jest in the best
A gdy spytasz nasz portal:
Gdzie wizerunek twój?