anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znowu... O losie! Wszystko przez ten cholerny "Rower"!

szymela54
Maestra

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Jakiś nieszczęśnik założył temat "Rower" z nieco niefortunnie sformułowaną treścią. Coś w tym wątku napisałam, kliknęłam "publikuj", w tym samym momencie wątek zniknął. No i mam powtórkę z rozrywki:

Wystąpił nieoczekiwany błąd.

Nie mam dostępu do "Ja w Społeczności".

Liczę na skuteczną pomoc. 

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@szymela54 

nie ma Cię Tutaj

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@szymela54 Czy przelogowanie się nie rozwiązuje problemu?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@nat_not Sory, ale jak rozumieć "przelogowanie się"? Bo jeśli chodzi o wylogowanie się i ponowne zalogowanie - to nie, nie rozwiązuje.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@szymela54 Rozumiem. Przekazałam zgłoszenie o problemie do odpowiednich osób.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@nat_not Dzięki. Pozdrawiam odpowiednie osoby 🙂

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@nat_not Wczoraj, późną nocą otrzymałam maila z adresu powiadomienia@spolecznosc.allegro.pl (dot. tego tu wątku) "Czy odpowiedź była satysfakcjonująca?" zawierającego:
- pytanie: "Czy wśród zamieszczonych odpowiedzi znalazło się rozwiązanie Twojego problemu?"
- sugestię, aby "wyświetlić odpowiedzi i oznaczyć jedną z nich jako zaakceptowane rozwiązanie"
- oraz podziękowanie, że jestem "częścią naszej rozgadanej społeczności"

Cieszy mnie ogromnie "podziękowanie"😉.
Jeszcze bardziej ucieszy mnie "rozwiązanie problemu" (wprawdzie niedużego, ale jednak dolegliwego) i z przyjemnością oznaczę jakąś odpowiedź jako rozwiązanie - jeśli takowe się pojawią.

Przypominam się i polecam łaskawej pamięci 🙂

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@szymela54 Problem jest znany. Odpowiedni zespół pracuje nad jego rozwiązaniem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@w_kiwi Rozumiem, że to "chwilę"🤣 potrwa i że treść wysłanego przez allegro maila najlepiej zignorować (bo ta robota to robota bota). Tylko jaki jest sens wysyłania takich wiadomości, sugerujących dokonanie rozwiązania? (pytanie retoryczne)
Pozdrawiam🙂

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@w_kiwi   Ja z prawdziwą radością czytam takie teksty o powołaniu "odpowiedniego zespołu"

Za moich czasów jeśli nie chciano jakiegoś problemu rozwiązać to powoływano "komisję" Czasy się zmieniają,  "odpowiednie zespoły",  komisje,   trzymają się ciągle świetnie

Wiemy jak działają w Polsce komisje,  to jest najskuteczniejszy sposób żeby stworzyć wiele sprzecznych wersji problemu, a potem stworzyć jakąś fikcję antyrozwiązania.

Temat "szkiców"  jest znany od około 2 lat,  odpowiednie zespoły działają i na pewno będą działać do końca Allegro a nawet  dłużej.  Na pewno jeden zdolny programista rozwiązał by problem w ciągu dnia, ale zespoły muszą działać dłużej,  dobrą pracę trzeba szanować.

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@br. 

pamiętam te czasy i pamietam żart który wtedy się narodził. Jeżeli jest połowa grudnia a na polu została nie skoszona pszenica i nie wykopane buraki to co się najpierw zbiera?  Oczywiście że egzekutywa KW PZPR.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@szymela54  ja na twoim miejscu to napisał bym tak jak Kaczmarski, że

"na Gadanym nie jest źle,Zabawek mamy tutaj w bródPo całych dniach bawimy sięW coraz to inny trud

@msniezek  nam przypatruje sięPilnuje gdzie zabawy kresW przedszkolu naszym nie jest źleKiedy się grzecznym jest"

😁

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@KOGIEL_T W przedmiotowym wątku byłam wyjątkowo grzeczna 😁

PS  ale żeby Bogu ducha winny rower usuwać? 😂

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

A to chodziło o ten rower stacjonarny, co gościu wtargał na czwarte piętro, a teraz nie da rady znieść na dól🤔

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@KOGIEL_T Rozumiem... Czyli żeby znieść go na dół, potrzebował linku do aukcji zakupionego (przez siebie) roweru. To całkiem logiczne 😉

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

I bardzo słusznie postąpił  że zgłosił problem na Allegro,  jest Allegro Protect,  "odpowiedni zespół"   powinien mu kupić mieszkanie na parterze albo samodzielny dom. 

A do znoszenia roweru z czwartego piętra może dojeżdżać sprzedający.  Nie takie problemy na Allegro rozwiązano.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@szymela54  a co powiesz na rower "miejski męski"🤔 , również był usunięty😁

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupujących/proszę-o-przywrócenie-ukrytego-zakupu/m-p/1001...

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@KOGIEL_T  napisał(a):

ja na twoim miejscu to napisał bym tak jak Kaczmarski

Kaczmarski, powiadasz... A znasz może taki jego "utwór"🤣 "Kiedy kamboj nie ma konia" śpiewany przez niego na "tajnych kompletach"? (jest w sieci i być może na YT)
To napiszę, co mi tam 😂

Kiedy portal nie ma woli
Kiedy portal nie ma woli
Kiedy czekasz na ich drobny gest
Kiedy portal nie ma woli
Coś naprawić, gdy [spindoli]
Pogódź się, że teraz jest jak jest
Do portalu innego
Do innego idź na fest
Bo ten nasz już nie jest in the best
A gdy spytasz nasz portal:
Gdzie wizerunek twój?