Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry zamowilem paczke lecz chce ją zwrócić. Miałem tylko opcje zwrotu własnego a chciałem po przez Allegro Paczkomat (mam konto SMART)
To ze ty masz smart nie znaczy ze kupiles z smartem albo oferta ma zwrot smart paczkomat
Jeżeli zakup był ze Smartem to zwrot- jak takowy przysługuje to zawsze jest darmowy, Obrazków nie widzimy, możesz je opisać?
teraz widac?
klikając przycisk WYDRUKUJ ADRES wyskakuje taki plik do wydrukowania
Nie, nie będzie ich widać do czasu zatwierdzenia moderacji.
to w skrócie adres jest na Chińskie miasto i kartka z adresem nie ma żadnego kodu kreskowego czy czegoś podobnego żeby to w jakiś sposób odesłać
Do Chin nie zwrócisz nawet jak masz Smarta.
czyli mam rozumieć ze nie ma sznas na jakis zwrot pieniedzy ? bo zamówilem lego które niby szlo z niemiec i dostalem to lego w chinskich podrbionych woreczkach bez kartonu mimo to ze mialem miec ten karton i mial byc to oryginal.
Tak jest szansa zaloz dyskusje w zakladce moje zakupy masz orzy tych klockach napisz ze zglaszasz reklamacje na niezgodnosc towaru z umowa astepnie po 14dniach oznacz dyskusje jako nierozwiazana musisz w niej uczestniczyc a potem wypelniasz wniosek o protecta
dobra dzieki bardzo
Czyli wszystko jasne zwrot na wlasny koszt najtaniej poczta polska za ok 63 do 80 pln czas dowozu ze 6tygodni okolo wez ty skladaj reklamacje na niezgodnosc z umowa bo pewnie podroba przyszla
Rozpocząłem z nim rozmowe i napisalem ze brak kartonu teraz czekam na odpowiedz
Napisz tak: zglaszam reklamacje z tytulu niezgodnosci produktu z umowa otrzymana rzecz jest niezgodna z umowa i uzasadniasz... to sa te klocki lego z oferty chociaz bo chinczyki przysylaja produkty legopodobne
Nie rozmowę tylko zakładasz dyskusję jak chcesz odzyskać środki: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Zakładasz sprzedawcy dyskusję. Składasz reklamację. Nie oświadczenie o odstąpieniu od umowy.
Nic Cię to nie kosztuje. Odnośnie przesyłek do reklamacji - przeczytaj ustawę konsumencką.
Ze zrozumieniem.
Nie będę Ci zbytnio ułatwiał sprawy - wykaż ze swojej strony jakieś minimum zaangażowania - przecież to Twój interes.