Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam chciałam zapytać czy jest możliwość to produktu który nie był grawerowany, nie bylo też nic zmieniane na moje zamówienie a mimo to sprzedający ma brak możliwości zwrotu towaru
Że ma brak zwrotu to jeszcze nie przesądza sprawy, pytanie czy zgodne z prawem, daj link do oferty, spojrzymy. A czy czytałaś ofertę przed zakupem, jej warunki itd?
Niestety mój błąd, nie czytałam.
@Ewellinaa_z @Ten zapis o ograniczeniu możliwości zwrotu nie ma mocy prawnej w tym przypadku.
Otwórz dyskusję i tam zgłoś problem.
To był zakup ze SMART?
Sprzedający (najpewniej celowo) dodaje ograniczenie zwrotu co skutkuje brakiem możliwości bezpłatnego odesłania zakupu w przypadku zakupu ze SMART.
Co na to Allegro i kto teraz pokryje koszt zwrotu zakupu (zakładając że zamówienie było w SMART)?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Ewellinaa_z Jeżeli twój zakup był taki jak na zdjęciu, nie jakieś indywidualne zamówienie, sugestie to sprzedający nie może tego pisać w ofercie, złóż reklamację, dyskusję, opisz problem, masz pomoc Allegro:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa zgłoś go nawet do Alelgro że działa niezgodnie z prawem.
Z tego wynika że możesz zwrócić.